reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wszystkie dzieciaczki cudowne.
ALBI Monika mogła mieć dłużej macierzyński bo to jej trzecie dziecko a na każde kolejne jest dłuższy macierzyński.
ESTI super że Oliśkowi nic nie jest.
A mój dzisiaj jak aniołek śmieje się ,bawi i gaworzy.Normalnie mi chyba dziecko w nocy pomienili.

reklama
Esterka, na tym drugim zdjęciu Oliwierek wygląda jak na niego straaaaasznie poważnie!! :laugh2: to pewnie przez to że tak bardzo chciał złapać zabawkę...
ja już sie żegnam na dziś, czas się pouczyc, poniedziałkowy egzamin zbliża się nieublagalnie :szok:
miłego wieczoru

Albi-tak jak napisała Pam to na 3cie dziecko jest dłużej.A Ty też jeździsz do PUP?Mnie chyba chcą zaproponować jakiś kurs bo jestem TRWALE Bezrobotna.Następna wizyta 19.08 No to jeszcze 2,5 miesiąca.ale się cieszę bo zawsze prawie co 6 tyg.musiałam jeździć A tak wogóle to jeżdżę tam od 13 lat z przerwami.:szok:

Sylwia:
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata
.

Salik - ja pierdziele alez on duży chłopak, niby z Dawisiem maja tyle samo cm ale w sumie o kg ciezszy, wiec naprawde sie wydaje ogromniasty, szczegolnie przy wojku, niech ci sie dalej tak pieknie chowa :-).
Anja - Dusia jest przecudowna i juz ci powiedziałam, ze ona mi sie bardziej podoba jak jest taka pucia niż jak była taka chudzina.
Agnie- gdzies ty bała, ze cie nie było. Włosami sie nie przejmuj od 7 miesiaca zaczynają bujnie odrastac. uwierz mi pracowałam z dziewczynami a miałam swego czasu babyboom w jednej i 2 firmie i sie dziewczyny strasznie skarzyły a potem im ślicznie odrosły.
Pam - Kurcze masz racje zapomniałam, ze Monika ma 3 ke dzieci..........
Esti - Olis "stary" spryciaż:-D, mam takie samo zdjecie Dawisia jak wisi na lusterku:rofl2:
Szczypi - Naraszcie zobaczylismy pełną sesje. Jesteście obie piekne i takie podobnie podobne. Jak siostry wyglądacie ;-).

wiecie co?jakaś koleżanka tej flądry co mi ubliża znalazła Mikiego na Bobasach i zostawiła komentarz<<to ten bachor?widać to po matce>>od razu usunęłam bo co taka sobie myśli:wściekła/y:

Nie Monika, ja pracujaca jestem i tylko raz byłam w ZUS bo byłam na L4 podczas ciazy, dłuzej niz 182 dni. i musiałam zwrocic sie o zasiłek rehabilitacyjny i koniec.

Albi masz racje jest duzy i wsztscy twierdza ze za duzy nawet lekarz (nie moj) stweierdzil ostatnioz e on ja na 4 i pol miesiaca jakis duzy jest no h.j jest duzy bo to moj synus :-)
na kazdym kanale mowia o tym wybuchu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry