Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Acha, włosy mi wypadają garściami... :-( Jest ich coraz więcej... Ja naprawdę nie mam ochoty ich ścinać, chyba kupię sobie ampułki Dercos od VIchy, B-Asiu możesz coś na ich temat powiedzieć?
SLICZNE DZIECIACZKI!!!!!
Szczypawka jaka fajniusia Twoja dziewczynka do schrupania.
a KACPEREK TERAZ SIE HUŚTA I JEST WNIEBOWZIĘTY JAK NIGDY ŚMIEJE SIĘ buziaki dla wszystkich mamusiek które maja zły humor
My po lekarzu.............osłuchowo czysto.........gardełko też oki.....uf.ffff................ale mam dawać przez 3 dni Mucosolwan wykrztuśnie.Oli waży 4440g
Wszystkie dzieci śliczniusie i cudowne............każde piękne na swój sposób
Muszę zrobić obiad a tak mi się nie chce
Agnie ja polecam szampon DERMENA, sama używam i jest super
Sylka my używa,y do kąpieli Oilan, Oliatum lub Emolum.a do mycia głowy Emolium szampon nawilżający i jest git
A o AZS poczytaj w necie.Zdjec zmian skórnych nie posiadam.
My byliśmy na spacerku wczoraj i dzisiaj pomimo tego że wiej dosyć mocno................dzieci trzeba hartować..........................od wiatru nikt nie umarł.Wystarczy cieplej ubrać.A teraz to wiatr nie jest tak zimny jak zimą powietrze.
Nie ma co siać paniki z tą elektrownią.....ja tam wychodzę
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!