reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wszystkie pewnie juz dzieci macie ululane i zasypiacie w ramionach swych Najdroższych, a ja sama bo S w pracy do poniedziałku, no i mam mase nauki na wieczór a oczy mi sie zamykają na samą myśl o tym... to ja też zmykam do wyrka sie pouczyc trochę, dobrej nocki

Kacperek dzielnie znosi 3 szczepionki, nakarmiłam go, wykompany i zasypia, marudził strasznie ale dopiero jak wózkiem wyjechaliśmy na spacer to sie uspokoił:)
Mam nadzieje ze ze nocka będzie przespana, a nawet jak nie to trudno jestem cała do jego dyspozycji:*
Ide zjesc jakiegoś loda i się kłade.Własnie moj adas pojechał uzgadniać cene działki która chcemy kupić -z lasem!!! ciekawe ile ludzie wezmą
a tym pojedziemy do slubu...

Załączniki

• DSC01323.JPG
    DSC01323.JPG
    657,2 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01324.jpg
    DSC01324.jpg
    423,7 KB · Wyświetleń: 29
Pani pediatra powiedziała, ze Dawiś jest zwinny i silny jak mało ktore dziecko w jego wieku. Wazy 7 kg i mierzy 70 cm ale powiedziała ciekawostke, ze wzrost jest wzglednie wazny, najwazniejsza to waga.
Łapie sie siada, wkłada palec duzy od stopy do buzi :-D, i ciagle ale ciągle skacze.

Albi super ze z Dawisiem wszytko ok i że tak pięknie Ci sie rozwija, waży też idealnie więc sie już nie martw wagą.
Całuski dla sprytnego Dawisia:tak:
A tak mój Oli przygotowuje sie do raczkowania i nawet udaje mu sie trochę do przodu podpełznąć:-)Ale biedaczek zapomniał unieść główkę
DSC02433.JPGDSC02440.JPG

Ostatnia edycja:
Monika Miki fajowy:tak:Joa wozik super!!!!!:zawstydzona/y:Dziuba marsz do nauki:-pPandi super ja dzis poczytalam komentarze i negatywy mial tylko za cos nad kola do samochodu za to mial pozytywy za fotelik......a Tobi super na basenie tez bym skorzystala:tak:Albi no widzisz a Ty ciagle ze wydaje Ci sie ze za malo wazy;-)Dawis jest uroczy!!!i wymiekam jak patrze na Twoj avatar:zawstydzona/y:Aga to ja dziekuje i uszy do gory!!!!milego....;-)tak samo Albi i Ewci!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:KAsia nie moze wejsc na bb przez to ze net jej pada ale mam wiesci ze Nikoli wyszedl 1 zabek na dole i idzie nastepny!!!:-)dzielna laseczka malutka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry