reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale to jest chodzik wiec jak siedzi to nogami dotyka a to nie jest zdrowe .Ja jestem przeciwniczką chodzików
Ale i tak jest fajne...gdyby tylko huśtawka była wyżej zawieszona.tak żeby dziecko nogami nie dotykało do ziemi to by było git

No wlasnie mozna podniesc i to nie jest chodzik,to jest taka zabawka do skakania,stojaca w miejscu i przeznaczona tylko do 11 kg. Ja tez chodzikom jestem przeciwna!!!!

Kama- my tez to bedziemy kupowac jak D wyrosnie z hustawki. Suoer sprawa bo moja szwagierka ma- to nie chodzik- to jak Kama mowi- stoi w miejscu i dziecko w tym sakcze i wszystko do okola dzwoni i drynda- ubaw po uszy!!!

ja bede kupowac jedna z tych dwoch- raczej rozowa. Tylko na razie nie ma miejsca w pokoju- trzeba hustawke usunac a jeszcze z niej korzystamy:baffled:

Załączniki

• pTRU1-4158048reg.jpg
    pTRU1-4158048reg.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 31
  • pTRU1-3426146t130.jpg
    pTRU1-3426146t130.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 57
witajcie Kochane, ja już znowuż na nogach...
Kamilka, Maksik jest rewelacyjny, widać ze przeszczęśliwy!! moja czasem sie zanosi od śmiechu tak po prostu, nikt nie wie dlaczego, a jak sie wtedy do niej pogada to juz w ogóle sie krztusi od śmiania sie :laugh2:
Esti, moja robi tak samo!! głowa na bok, tyłek podkurcza i pełza do przodu!! za daleko się nie przesuwa ale parę centymetrów do przodu zawsze jest!! może to rekompensata za to że nie przewraca się na boki tak jak Oliś po całej podłodze!!
a dziś zanim wstałam z łóżka, słyszę ze mała też nie śpi i gada, więc skoro nie płakala to chwile poleżałam jeszcze, wstaję, podchodzę to niej do łóżeczka i co widzę?? wybaczcie że w takiej jakości, nie chcialam jej rozbudzać i lampą po oczach dawać, chociaż i tak ona już fika po moim łóżku

Załączniki

• DSCN5032.JPG
    DSCN5032.JPG
    167,5 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN5034.JPG
    DSCN5034.JPG
    166,1 KB · Wyświetleń: 29
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć