reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agnieszka wybierz sie na długi spacer albo na zakupy, spotkaj się z przyjaciółką, zrób mega pachnącą kąpiel z pianą, zostaw Wiktorka Jackowi, niech sie nim troche pozajmuje a Ty się odpręż, to Ci od razu humor wróci :laugh2:

reklama
a my od 40min czekamy na policje ktora ma siedzibe na tej samej ulicy prawie bo od rana lezy pijak z rozwalnona czacha, cala klatka we krwi, jego rzodzinka ma t doopie, bo sie nie moze dodzwonic na policje, pijak lezy i krwawi, a policji ni ma.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:nikogo to nie interesuje, co za kraj!
GDZIE JA KURDE MIESZKAM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pieknie sie sobota zaczela

wszystkie mieszkania na wlasnosc tylk jedna czynszowka no i adm nam dal niezla rodzinke, petarda, najlepsze,ze reszta wlascicieli nie ma nic do powiedzenia!!!!!!!!
Mieszkania za 800tys a tu taki syf

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj do fryzjerka:) na polepszenie humoru, dziś znowu piekna pogoda hura!!! mały spał do 4 butla i do 6 marudził w nocu, budził sie czesto ale mam nadzieje ze dzisiajszy dzień będzie dla niego lepszy:)

humor mam super, a pijaczka "juz" zabrali, polismeni zjawili siepo godz, zrobilam placuszki z cuk pudrem, truskawkami i syropem klonowym, mniam!!!!!

Basiu co sie stalo????????

Baiu kochana co sie stalo?
A my dzisiaj na slub cywilny idziemy a pozniej taka mala imprezka bedzie, ni to wesele ni to przyjecie a tak strasznie mi sie nie chce, musze moja mala tesciowej zostawic tzn ona ma przyjsc o 10 do mnie. bosze ja bez niej nie wytrzymam:-(, nienawidze jak ktos zajmuje sie moim dzieckiem, szlak mnie wtedy trafia, a zwlaszcza ona bo nawet wlasnego deziecka mi dotknac wtedy nie daje i ciagle ja nosi wrrrr:wściekła/y::no:

mili- coś o tym też wiem, niby pomagają i musimy być im wdzięczne a z drugiej strony ja tez nie lubie zostawiać mojej teściowej małego bo wtedy ciągle go nosi i jak ja coś powiem np trzeba położyć go spać ona na to że ona wie i żebym się nie wtrącała.
My tez idziemy na wesele ale 6 lipca i małego zawozimy do łodzi boże zapłacze się bez niego:(:(:( na szczęście poprawin nie ma to juz w niedziele pędze po niego.
Ja humorek mam dobry, dzisiaj końcówka ludzi do proszenia na wesele ufffffffffffffff

reklama
Dziuba jakbym widziała swojego Oliśka....też takie cuda wyprawia:-D:-D
Anja ciekawie Ci sie dzień zaczął ...........nie ma co
B-Aasiu kochana a Tobie co się stało?

Olisiek dzisiaj obudził się o 6 i do 8:30 brykał....potem zasnął na całe 30 minut.Skąd to dziecko ma tyle energii?

Pogoda piękna.........dzisiaj wieczorem an grilla do koleżanki , bo w poniedziałek wyjeżdzaja do Irlandii:-(Oliś straci kolegę o miesiąc starszego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry