Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agnieszka wybierz sie na długi spacer albo na zakupy, spotkaj się z przyjaciółką, zrób mega pachnącą kąpiel z pianą, zostaw Wiktorka Jackowi, niech sie nim troche pozajmuje a Ty się odpręż, to Ci od razu humor wróci
a my od 40min czekamy na policje ktora ma siedzibe na tej samej ulicy prawie bo od rana lezy pijak z rozwalnona czacha, cala klatka we krwi, jego rzodzinka ma t doopie, bo sie nie moze dodzwonic na policje, pijak lezy i krwawi, a policji ni ma.nikogo to nie interesuje, co za kraj!
GDZIE JA KURDE MIESZKAM
pieknie sie sobota zaczela
wszystkie mieszkania na wlasnosc tylk jedna czynszowka no i adm nam dal niezla rodzinke, petarda, najlepsze,ze reszta wlascicieli nie ma nic do powiedzenia!!!!!!!!
Mieszkania za 800tys a tu taki syf
a ja dzisiaj do fryzjerka na polepszenie humoru, dziś znowu piekna pogoda hura!!! mały spał do 4 butla i do 6 marudził w nocu, budził sie czesto ale mam nadzieje ze dzisiajszy dzień będzie dla niego lepszy
Baiu kochana co sie stalo?
A my dzisiaj na slub cywilny idziemy a pozniej taka mala imprezka bedzie, ni to wesele ni to przyjecie a tak strasznie mi sie nie chce, musze moja mala tesciowej zostawic tzn ona ma przyjsc o 10 do mnie. bosze ja bez niej nie wytrzymam:-(, nienawidze jak ktos zajmuje sie moim dzieckiem, szlak mnie wtedy trafia, a zwlaszcza ona bo nawet wlasnego deziecka mi dotknac wtedy nie daje i ciagle ja nosi wrrrr
mili- coś o tym też wiem, niby pomagają i musimy być im wdzięczne a z drugiej strony ja tez nie lubie zostawiać mojej teściowej małego bo wtedy ciągle go nosi i jak ja coś powiem np trzeba położyć go spać ona na to że ona wie i żebym się nie wtrącała.
My tez idziemy na wesele ale 6 lipca i małego zawozimy do łodzi boże zapłacze się bez niego na szczęście poprawin nie ma to juz w niedziele pędze po niego.
Ja humorek mam dobry, dzisiaj końcówka ludzi do proszenia na wesele ufffffffffffffff
Dziuba jakbym widziała swojego Oliśka....też takie cuda wyprawia Anja ciekawie Ci sie dzień zaczął ...........nie ma co B-Aasiu kochana a Tobie co się stało?
Olisiek dzisiaj obudził się o 6 i do 8:30 brykał....potem zasnął na całe 30 minut.Skąd to dziecko ma tyle energii?
Pogoda piękna.........dzisiaj wieczorem an grilla do koleżanki , bo w poniedziałek wyjeżdzaja do Irlandii:-(Oliś straci kolegę o miesiąc starszego