reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basiu nie zadręczaj się na razie, porozmawiasz z Ł i przekonasz się co ma do powiedzenia... udało Ci się do niego dodzwonić?? moze ma jakieś racjonalne wytłumaczenie na swoje zachowanie...

reklama
kochaniutki!! czy mi się wydaje czy jest podobny do Ciebie??
Podobny raczej do rodziny męża ,taki okrąglutki.Wydaje mi się ,że robi się podobny do Bartka jak był w jego wieku.Włoski też będzie miał jasne,a urodził się z ciemnymi.Starsi znowu jadą do drugiej babci i zostajemy sami,ale Bartek bierze komę to fotek nie będe mogła robic,a cyfrówki nie mamy.:no:

Kacperek dzielnie znosi 3 szczepionki, nakarmiłam go, wykompany i zasypia, marudził strasznie ale dopiero jak wózkiem wyjechaliśmy na spacer to sie uspokoił:)
Mam nadzieje ze ze nocka będzie przespana, a nawet jak nie to trudno jestem cała do jego dyspozycji:*
Ide zjesc jakiegoś loda i się kłade.Własnie moj adas pojechał uzgadniać cene działki która chcemy kupić -z lasem!!! ciekawe ile ludzie wezmą
a tym pojedziemy do slubu...
no,niezłe autko.Bartek też tak mówił

monika- dziękujemy:) ten samochód już dawno upatryliśmy bo mój tata budował salon mercedesa i mamy możliwośc wypożyczenia tylko jedno mnie wkorza!!! te napisy, innych nie maja tzn bez npisów buu
Basiu masakra ,nawet nie wiem co powiedziec ,najgorsze jest to ze on robi przykrość Waszemu dziecku, później będzie żałował-zobaczysz!
e-stera- boskie zdjęcia!

no przeciez sie przekrecil!

się nie przekręcił. to był wygibas pupa za ciężka i się nie przewrócił. na stękał i był ryk:tak:

Nicolka i Leonek cudni:tak::tak::tak:
Masiek Leonek waży więcej niż Oliś-4440g waży -.nie wygląda na wcześniaka i się pięknie rozwija:-)

Leonek tak szybko teraz rośnie bo dostał serie leków ze sterydami, bo płucka za wolno się rozwijały, a teraz boimy się o jego serduszko bo kardiolog zauważył, że jest powiększone po badaniach jesteśmy i niby w porządku ale się boję.

Albi super ze z Dawisiem wszytko ok i że tak pięknie Ci sie rozwija, waży też idealnie więc sie już nie martw wagą.
Całuski dla sprytnego Dawisia:tak:
A tak mój Oli przygotowuje sie do raczkowania i nawet udaje mu sie trochę do przodu podpełznąć:-)Ale biedaczek zapomniał unieść główkę
DSC02433.JPGDSC02440.JPG

Oliś jak zwykle super. A główka no teraz zapomniał, ale następnym razem już podniesie, potem sam się podniesie i pomaszeruje:-)

buziaki dla wszystkich dzieciaczków styczniowych.
uważajcie na siebie;-):tak:

basia nawijaj co z L ?? jak on mogl sie tak zachowac inawet nie zdzwonic??? swinia z niego a ty sie tak martwisz !!!! wrrrr udus go.
ja mam dzisiaj taki humor ze szkok ja ktos mi nadepnie na odcisk to wybuchne dzisiaj juz !!!!!!!!!

joaa, napisy da się na pewno zakryć jakimiś szarfami albo innymi ozdobami:tak:
Basiu
, no trudno, odpuścić nie możesz, bo znów będzie to samo i tylko będziesz się stresowała, co oczywiście odczuje maleństwo, a jak on tak robi teraz to nie bądź naiwna (przepraszam) - po ślubie nie będzie lepiej:-(. Spokojnie ale pogadajcie poważnie, powiedz co czujesz.

dziewczyny,nie wiem co się dzieje-ktoś zablokował moje konto na nk i otworzyć go nie mogę bo piszą nie ma takiego użytkownika i nawet nie mogę odzyskać hasła.Ktoś wszedł na moje konto i pisze jakieś głupoty.Nie wiecie jak skontaktować się z administracją na nk?Dziuba-przeczytałam od Ciebie meila dopiero teraz.Napiszę do Ciebie na priv

reklama
Basia jestesmy z Toba kochana.
Monika co to sie dzieje wszedzie cie blokują??
Estera dobra robota męza ale przy takim przystojniaczku jak Oli to sie za bardzo nie trzeba napracować ;-).
Dziuba ta mała spryciula to normalnie jakbym młodego widziała dzisiaj rano.
Masiek Leonek rośnie jak na drożdzach i sie bardzo ciesze.
Wczoraj miałam dac zdjecia małego kibica ale poległam.
Zobacz załącznik 81106

Zobacz załącznik 81107

Zobacz załącznik 81108

Zobacz załącznik 81109

Zobacz załącznik 81110

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry