Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobny raczej do rodziny męża ,taki okrąglutki.Wydaje mi się ,że robi się podobny do Bartka jak był w jego wieku.Włoski też będzie miał jasne,a urodził się z ciemnymi.Starsi znowu jadą do drugiej babci i zostajemy sami,ale Bartek bierze komę to fotek nie będe mogła robic,a cyfrówki nie mamy.kochaniutki!! czy mi się wydaje czy jest podobny do Ciebie??

no,niezłe autko.Bartek też tak mówiłKacperek dzielnie znosi 3 szczepionki, nakarmiłam go, wykompany i zasypia, marudził strasznie ale dopiero jak wózkiem wyjechaliśmy na spacer to sie uspokoił
Mam nadzieje ze ze nocka będzie przespana, a nawet jak nie to trudno jestem cała do jego dyspozycji:*
Ide zjesc jakiegoś loda i się kłade.Własnie moj adas pojechał uzgadniać cene działki która chcemy kupić -z lasem!!! ciekawe ile ludzie wezmą
a tym pojedziemy do slubu...
no przeciez sie przekrecil!

Nicolka i Leonek cudni
Masiek Leonek waży więcej niż Oliś-4440g waży -.nie wygląda na wcześniaka i się pięknie rozwija:-)
Albi super ze z Dawisiem wszytko ok i że tak pięknie Ci sie rozwija, waży też idealnie więc sie już nie martw wagą.
Całuski dla sprytnego Dawisia
A tak mój Oli przygotowuje sie do raczkowania i nawet udaje mu sie trochę do przodu podpełznąć:-)Ale biedaczek zapomniał unieść główkę
DSC02433.JPGDSC02440.JPG