reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć laseczki.Widzę że wszystkie nasze maluchy śpią podobnie w łóżeczku.
BASIU trzymam kciuki żeby się wszystko wyjaśniło i ułożyło.
Moniko nie wiem czy zauważyłaś ale na wątku zamkniętym mieliśmy wczoraj jakiegoś nieznanego gościa.

Ale ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tutaj:) mały śpi,
Zauważyłam że wchodzi mu opuchlizna na jedno udo, tam gdzie miał robioną jedna ze szczepionek, narazie jest to malutkie i twarde, ale jak zacznie się powiększac to mam mu robić okłady z lodu...
Co sądzicie o olejku do kompieli dla naszych maluszków Oilatum- któras używa???? bo dotąd miałam Balneum ale chce zobaczyć inne...

Ja tylko kosmetyków Musteli używam, bo tylko dermatologicznych mozemy, bo Dawis ma za delikatną skóre. Nam akurat Oilatum nie podszedł bo go uczulił i tak sobie z 200 ml stoi na wannie nie używane.
Kupiłam mu ost szampon w piance alez jest delikatny i cudowny, jak mgiełka i slicznie pachnie......

Aga wiesz co to butelka 500 ml i juz 300ml zeszło to mi głupio to wogole dac komus a co dopiero pszedac. Tzn ja tego wogole bym nie sprzedawała, jezeli coś to dac.

Watek zamkniety zalozony przez Pam nie jest watkiem zamknietym
Pam nie mzesz zalozyc watku zamknietego bo ten zaklada nam moderator, i dostep maja ograniczone osoby a d twojego zamknietego juz ktos wszedl. no i jest chaos!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry