reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Monika, kuźwa jak w przedszkolu a wy mnie chcecie a wy mnie lubicie itp. Kobieto ty masz 34 lata 3 dzieci i powinno cie to walic czy ktos cie witrualnie lubi czy nie. Gdybysmy cie nie tolerowały to nikt by ci nie odp ani komentował Mikiego. Także wyluzuj bo wszystko jest ok i uwierz nam nie interesuje nas co było gdzieś tam, wiec przestan o tym pisac i jeszcze jedno, bardzo ważne. Na moje posty i zdjecia Dawidka tez nie zawsze odp dziewczyny bo nie zawsze jest to możliwe bo jest tego tak duzo, ze zanim sie doczyta to sie zapomina, wiec tez daj sobie na luz jak nic sie nie dzieje a ty zadasz pytanie to nie znaczy, ze mamy cie gdzieś. Mam nadzieje, ze to ustalone raz na zawsze.

reklama
Monika przykro mi ale na zamkniety maja dostep te "DOBRE KOBIETY:-D"co tu sa przynajmniej od 2ch miesiecy, ludzie sie loguja i logOFFuja, nic nikt nie ma przeciwko Tobie ale jak przyjda tu kolezaneczki i zaczniecie robic balagan to mozemy sie zirrytowac:angry:
Nie pokazujemy zdjec soich dzieci by sie nakrecac czy tylko pochwalac jakie piekne etc, dla mamy jej wlasne dziecko i tak JEST NAJPIEKNIEJSZE NA SWIECIE chocby wygladalo jak Shrek:laugh2:
My sledzimy nasze dzieci, ich rozwoj , wzrost, usmieszki, postepy, nadwagi i niedowagi etc i podziwiamay ,ze wszystkie sa piekne, zdrowe i wesole a nie tak dawno podziwialysmy swoje brzuszki i nie mialysmy pojecia KTO TAM w srodku zamieszkal:)

My sie znamy z niektorymi od roku, przyjaznimy sie wirtualnie i dzieci dziewczyn sa DLA MNIE BARDZO BLISKIE!!!!muaaah

Wiec wyluzuj i nie wspominaj o swoich wrogach z innego forum bo my tych PAn nie znamy i nas ONE nie obchodza

dziekuje,dobranoc:nerd:
no to sie nagadalam zeby nie bylo!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry