reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi Dawiś jak zawsze czarujący............ale kibic superowy:tak::tak:
Bardzo ciekawy ten nowy schemat żywienia:-)

My po grilku , niedawno wróciliśmy ..było super ale jakoś mi tak smutno,że moja dobra koleżanka wyjeżdża....ale co zrobisz takie życie:baffled:

reklama
Esterka moja przyjaciółka od 3 lat mieszka na Cyprze i wiesz jak mi czasem ciezko, ze jej blisko nie ma :-(. Tylko wiem jedno ona znalazła swoje miejsce na ziemi.

cześć Kochane, moja dziś o 4.30 obudziła sie na jedzonko wiec ja już wstałam od razu żeby sie znowuż poucyzć, dziś ostatni dzień przed egz a ja mam wrażenie że nic nie umiem... :szok::szok: boję się strasznie, nie zdam tego gówna!!
na dodatek wczoraj zamiast się uczyć, mama wyciągnęła mnie do Galerii "że tylko na chwilkę", po opaskę z chusteczką dla małej na lato bo ja strasznie chciałam taką kupic Martynce (tak szczerze wypatrzyłam ja na którymś zdjeciu na główce Natalki i strasznie mi się spodobal ten pomysł...) a tam są... no i wiadomo, zaliczyłyśmy niby tylko dziecięce sklepy, ale godzina ponad minęła :wściekła/y::wściekła/y: ale kupiłam jej tą opaskę i wypatrzyłam tak piękną sukienkę na lato, że chyba mimo że jest rozmiarówka od 92cm to jej kupie na przyszły sezon tak mi się podoba!! wiem że to troche bez sensu, ale nie mogę sie powstrzymać!!
lecę herbatkę sobie robić (bo wciąż schorowana jestem jak diabli), myć się, ubrać i do nauki marsz!! juz rzygam tą całą nauką...
wiecie co, apropo "lubicie mnie - nie lubicie mnie", chcialam Wam powiedzieć, że mimo że nie znamy sie tak na żywo, to strasznie sie zżyłam z Wami i nie wyobrażam sobie żeby Was nie było, tak samo Waszych dzieciaczków, my razem z Martynką oglądamy zawsze zdjęcia i ona sie z taaaakim zaciekawieniem wpatruje w każde!! :laugh2::laugh2:
Esterka, Oliś jest rewelacyjny - jak zawsze!!
Albi - Dawidek chyba sie z dnia na dzień coraz bardziej robi do Ciebie podobny... ja zawsze uważałam ze Dawiś to cały Marek, a teraz jakoś tak się zmienia że widać ze i Ty jesteś Jego rodzicem :laugh2::laugh2:
Basiu, jak tam konflikt z Łukaszem?? mam nadzieję ze sytuacja opanowana i że zażegnaliście problem...
no dobra, lecę, jak by mnie już nie było do jutra to trzymajta mocno kciukasy i módlcie się żebym zaliczyła ten ostatni egzamin!!

Dawidek cudny- konkurencja dla Wiktorka- noc coz- D bedzie miec wybor:-D:-D:-D
Basia- to tragiczne- nie wyobrazam sobie zeby P takie cos mi wywinal- chyba bym zmienila zamki w drzwiach zanim by zdazyl wrocic a wczesniej bym osiwiala z nerwow i zamartwiania. Kurcze- moze to przez wiek , bo P ma 33 i nie w glowie mu takie znikanie. Moze L koledzy wyciagaja w teren a to zawsze psuje malzenstwo?
U nas po zimnym piatku w sobote buchnal zar z nieba- obecnie jest 24 godzina w nocy a temperatura za oknem 29 stopni c.
Bylismy dzis na weselu- niestety tylko 2 godziny bo mala wyla caly ten czas. Po jej chrzcinach jakos przestala lubic takie glosne i tlumne imprezy i nie ma sensu jej ciagac po tych lokalach. Zostawic tez jej nie ma z kim a poza tym chyba wole nie isc wcale niz isc bez niej:no:

Załączniki

• wesele zelka (11).JPG
    wesele zelka (11).JPG
    74,8 KB · Wyświetleń: 44
  • wesele zelka (22).JPG
    wesele zelka (22).JPG
    89,4 KB · Wyświetleń: 48
  • wesele zelka (23).JPG
    wesele zelka (23).JPG
    79,1 KB · Wyświetleń: 38
  • wesele zelka (19).JPG
    wesele zelka (19).JPG
    85,6 KB · Wyświetleń: 41
pumi Dominiczka pięknie wygląda w tej eleganckiej sukienusi!! właśnie taką podobną bym chciała jej na chrzciny kupic...
a ta w groszki czarno-biała to moja ulubiona!! chyba teraz mam jakąś fazę na groszki bo tą co wypatrzyłam też jest w kolorowe kropeczki :laugh2:
a i Wy śłicznie wyglądacie!!

Dominiczka rewelacja hihihihi
Ciekawe co z Basia:(
Dziuba -masz racje, chyba wszystie się zzżyłyśmy, bo przeciez prawie od samego początku ( u niektórych od samego) byłyśmy razem i z naszymi bulami i problemami się dzieliyśmy, czasami nie wyobrażam sobie choć na chwilkę nie zajżec na forum.

zielona suknia ślubna?:) fajny pomysł ale jeszcze u nas w polsce nie jest to tolerowane, cieżko było powiedziec ze mam ecrui sukne a co dopiero zielona hihihii ale to jest fajne .
Coraz bardziej boje sie ślubu- boże tyle przysięgać?????!!!:):szok::szok::szok:

reklama
Dziekuje Kochane!!!ah wszytsko na raz -nerwowy tydz i do tego krwawie po Cerazette i mi nerwy puszczaja....Ł postapil strasznie -ryczalam wszytsko na spokojnie mu wyjasnilam mysle ze dosc dosadnie prosto z mostu jak do faceta trzeba.....ostrzeglam ze jesli sie tak dalej bedzie dzialo to ja sie nie pofatyguje i bedzie koniec,.....a do rodzicow i tak jade w srode...eh dobrze ze chociaz umie przeprosic:zawstydzona/y:Kocham go po uszka ale czasem ma dziwne odchyly:baffled:a sek byl w tym ze sie nie odezwal bo wiem gdzie byl bo mi znajomi z jego pracy powiedzieli takze luz nic zlego....ale uswiadomilam mu ze teraz nie jst on sam a ja jego kolezanka tylko przyszla zona i stanowimy rodzine i mam prawo wiedziec co gdzie z kim robi i ma mnie uprzedzac o swoim postepowaniu.
na szczescie rozmowa nam sie udala i jest wszytsko juz oki bo szkoda mi Kubcia na nieprzyjemnosci i fochy narazac.....:zawstydzona/y:
Albi super foteczki!!!a i fajnie ze podarowalas nam nowe zasady zywieniowe -ja w to wchodze to mi bardzo pomoglas!!!:tak:dziekowac!:-)
Monika mysle ze kazdej z nas jest przykro ze cos niemilego Cie spotkalo ale sama to drazysz zamiast to nie wiem ....olac???i faktycznie zaczynacie wchodzic na to forum z brudnymi butami.....troche szacunku do osob ktore tu sa i chca spokoju bo tez maja swoje problemy -mysle ze nawet powazniejsze.nie kazy musi sie lubic....takie juz sa uroki zycia wystarczy byc milym a nie wchodzic komus w d....bo po co....:confused:
Dziuba ale Martyska juz fika!!!!:-D
Esti mi tez ostatnio znajomi wyjechali i tak tesknie....
Dziuba co tak Cie dlugo 3ma to chorobsko!!??:confused:no Kochana przyszla zoncia mojego syncia jest cudowna zreszta jak reszta laseczek na forum ale co zrobic ze nie mozna miec wszystkiego:rofl2:powodzenia na egz!!!!!!!!ja tam wierze ze zdasz:happy2:ah Pumi on ma taka prace -kelner ze maja imprezy i musi zostac na domku bo rano do pracy-tak wykorzystuja ludzi:baffled:i nie ma problemu jak o tym wiem!!a nie ze sobie nawet ost za duzo rzeczy wkrecam co mnie jeszcze bardziej podminowalo....no a Ł ma 24...a co do kolegow to swoja droga nie bronie ale niech powie....niech liczy sie z moim zdaniem a nie kazdy robi swoje...ale laska z Dominisi wow!!!a Ty kolezanko droga schudlas!!!!no nic moj mezczyzna spi,duzy juz w pracy wiec ja ide sie doprowadzic do ladu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry