Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

boję się strasznie, nie zdam tego gówna!!
ale kupiłam jej tą opaskę i wypatrzyłam tak piękną sukienkę na lato, że chyba mimo że jest rozmiarówka od 92cm to jej kupie na przyszły sezon tak mi się podoba!! wiem że to troche bez sensu, ale nie mogę sie powstrzymać!!

Kocham go po uszka ale czasem ma dziwne odchyly
a sek byl w tym ze sie nie odezwal bo wiem gdzie byl bo mi znajomi z jego pracy powiedzieli takze luz nic zlego....ale uswiadomilam mu ze teraz nie jst on sam a ja jego kolezanka tylko przyszla zona i stanowimy rodzine i mam prawo wiedziec co gdzie z kim robi i ma mnie uprzedzac o swoim postepowaniu.
dziekowac!:-)

no Kochana przyszla zoncia mojego syncia jest cudowna zreszta jak reszta laseczek na forum ale co zrobic ze nie mozna miec wszystkiego
powodzenia na egz!!!!!!!!ja tam wierze ze zdasz
ah Pumi on ma taka prace -kelner ze maja imprezy i musi zostac na domku bo rano do pracy-tak wykorzystuja ludzi
i nie ma problemu jak o tym wiem!!a nie ze sobie nawet ost za duzo rzeczy wkrecam co mnie jeszcze bardziej podminowalo....no a Ł ma 24...a co do kolegow to swoja droga nie bronie ale niech powie....niech liczy sie z moim zdaniem a nie kazdy robi swoje...ale laska z Dominisi wow!!!a Ty kolezanko droga schudlas!!!!no nic moj mezczyzna spi,duzy juz w pracy wiec ja ide sie doprowadzic do ladu;-)