reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej.
trochę studiowałam historię ubioru i z tego co wiem, to welon nie oznaczał kiedyś czy panna jest czysta itp. tylko zakryta twarz przed ślubem i odkryta po zaślubinach.
Dopiero w XVIIIw. kiedy Europa zaczęła robić się pruderyjna zaczęto zmieniać znaczenia znaczenie ubioru.
tak na marginesie to moja suknia ślubna która się szyje u krawcowej będzie częściowo zielona:tak:

co do wątku zamkniętego pisałam priva ale pam chyba cosik nie zrozumiała,
najpierw musicie uzgodnić kto ma być waszym moderatorem, wybieracie jedną osobę! bo widzę że dwie z was działają, zgłasza się do kierowniczki bb czyli aniaslu (jak ta osoba zostanie moderatorem to przy jej niku pojawi się odpowiednie oznaczenie)
wtedy ta osoba kontaktuje się dalej z aniaslu, że prosi o założenie wątku zamkniętego i wysyła listę osób które mają mieć dostęp do tego wątku.

Masiek dzieki, juz wiemy wszystko. Teraz ustalamy, kto zostanie naszym Moderatorem i to jak najszybciej. Pam sorki nie mam nic do Ciebie kochana ale ty jestes tu za krotko, wiec na Ciebie jako Moderatora nie głosuje.;-)

Heloł,
widzę że trochę mnei nie było i trochę nowo ści.
Po pierwsze cieszę się że u Basi już OK i mężuś (przyszły) sie znalazł.
Po drugie chora sytuacja jakaś. Jakaś lampra sie wpieprzyła na nasze forum ..co to ma być ..co za anetakam czy coś...
Popieram w 100% Anję ... Moni, to co masz na tamtym forum to se miej ale pliss u nas jest spokój , nikt sobie nie ubliza i niech tak zostanie.
Słodziaki wszystkie cudowane jak zwykle ! Mój Jakubuś ma dziś 5 miesięcy..ale ten czas leci...szok...
Ja własnie jestem u teściów. Jak wrócę to się wczytam ciut bardziej. Tymczasem pozdrawiam.

reklama
U nas upał więc siedzimy do 16 w domciu..........:tak:
Nic sie nie chce
A na 18 jedziemy do brata męża, bo sie przeprowadzili do nowej chaty.........jeny jak mi sie nie chce............:baffled::baffled::baffled:z wiadomych powodów...........domyślcie sie czemu:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry