reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Basiu, cieszę się że powiedziałaś mu co myślisz, tak trzymaj:tak:
Buziaki dla Kubusia z okazji 5 miesiąca:-D:-D:-D
Samych pozytywnych rozwiązań i wielu przyjaciół obok przez całe życie Kochanej Asi!:-):-):-)

ALBI spoko ja tylko chciałam dobrze.Wcale nie chce być tym moderatorem,chciałam tylko żebyśmy miały miejsce gdzie bez żadnych oporów możemy sie wygadać.A jeśli Anja już działa to ja sie już nie wtrącam.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA.
Mam nadzieje ze nie macie mi za złe ze zadziałałam z tym wątkiem?

Ostatnia edycja:
to chyba ostatni mój post,dla Kubusia serdeczności z całego serca,Dziewczyny będę Was miło wspominała!!!!!!Pa i już nie narzucam się więcej.

O ludzie............zachowujesz się jak dziecko....czy ktoś Ci napisał że Ciebie tu nie chcemy?NIE!Tylko chodziło nam o to żebyś nie przywlekała tu spraw z poprzedniego forum, bo to nas nie obchodzi!!!!!!!!!!!
Lepiej byś napisała co Miki już potrafi....opowiedziała trochę o sobie, dzieciach.a nie "one mnie nie lubią,one mnie oczerniają".Nie znamy ich więc po co nam to.
Olej je......za bardzo wszytko bierzesz do siebie..stonuj trochę kobieto!

Ostatnia edycja:
Basiu- oczywiście że będę miała welon, też słyszałam o tej nieczystości ,czystości...
Esterka oliś jak już pieknie siedzi...
Przyjechała z "miłą niespodzianka" do nas moja teściowa ukochana!!!!!! bleeeeeee oczywiście oschły uśmieszek z mojej i jej strony, boże jak ja jej nie lubie..
Zaraz jedziemy na festyn ,porobimy zdjęcia to powklejam wieczorem
Byliśmy w Kaliszu ale burza, i wkońcu popadało!!!!!!!!!!!

B-asia super że wszytko sobie wyjaśniliście.......oby już było tylko lepiej

A co do sukni ślubnej............nie dość,że ja miałam ecru to jeszcze wyszywane bordowe kwiaty i bordową lamówkę.Wypada nie wypada, można nie można......a co to mnie obchodzi......najważniejsze że mnie sie podoba i ze ja sie w tym dobrze czuję.To ja wychodzę za mąż a nie inni.
I tego kochane przyszłe panny młode sie trzymajcie.W tym dniu wy jesteście najpiękniejsze i najważniejsze!:tak::tak::-):-)

O ludzie............zachowujesz się jak dziecko....czy ktoś Ci napisał że Ciebie tu nie hcemy?NIE!Tylko chodziło nam o to żebyś nie przywlekała tu spraw z poprzedniego forum, bo to nas nie obchodzi!!!!!!!!!!!
Lepiej byś napisała co Miki już potrafi....opowiedziała trochę o sobie, dzieciach.a nie "one mnie nie lubią,one mnie oczerniają".Nie znamy ich więc po co nam to.
Olej je......za bardzo wszytko bierzesz do siebie..stonuj trochę kobieto!
Ojej,ja już taka jestem,mam mało znajomych w realu i tu szukam.Dobrze, postaram się pisać i co u Mikiego-rozgadał się głośno i krzyczy aż.I o tej przykrej sprawie też chciałabym jak najszybciej zapomnieć bo najgorzej odbiło się to na Mikim bo wszystko wyczuwał tzn. mój zły nastrój.Wczoraj kupiłam mu chuśtawkę na działkę,a w ot.3 ładniutkie bodziaki.A Bartek i Zuzia są u babci jeszcze-pisałam Wam.

reklama
Właśnie.....zapomnij o niej............wyluzuj i bedzie ok
I nie obrażaj się o to ze nie jesteś na wątku zamkniętym.................jak napisała Anja znamy sie niektóre od samych początków ciąż...razem przeżywałyśmy problemy i radosci w ciąży.......porody......że już wody odeszły i pędzą dziewczyny do szpitala.................problemy zdrowotne maluszków......problemy rodzinne itp, itd.
Jestes nowa i tak naprawdę nie wiesz o tym wszytkim.............a poznanie sie wymaga czasu........tak jak w prawdziwej przyjaźni a nie wirtualnej jak te
Trzeba coś dać z siebie..........a nie tylko jakieś kłótnie i obrażania się z byle błachych powodów

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry