Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to chyba ostatni mój post,dla Kubusia serdeczności z całego serca,Dziewczyny będę Was miło wspominała!!!!!!Pa i już nie narzucam się więcej.

:-):-)Ojej,ja już taka jestem,mam mało znajomych w realu i tu szukam.Dobrze, postaram się pisać i co u Mikiego-rozgadał się głośno i krzyczy aż.I o tej przykrej sprawie też chciałabym jak najszybciej zapomnieć bo najgorzej odbiło się to na Mikim bo wszystko wyczuwał tzn. mój zły nastrój.Wczoraj kupiłam mu chuśtawkę na działkę,a w ot.3 ładniutkie bodziaki.A Bartek i Zuzia są u babci jeszcze-pisałam Wam.O ludzie............zachowujesz się jak dziecko....czy ktoś Ci napisał że Ciebie tu nie hcemy?NIE!Tylko chodziło nam o to żebyś nie przywlekała tu spraw z poprzedniego forum, bo to nas nie obchodzi!!!!!!!!!!!
Lepiej byś napisała co Miki już potrafi....opowiedziała trochę o sobie, dzieciach.a nie "one mnie nie lubią,one mnie oczerniają".Nie znamy ich więc po co nam to.
Olej je......za bardzo wszytko bierzesz do siebie..stonuj trochę kobieto!