reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Asiu S wszystkiego co naj dla calej Twojej rodzinki!!!!!!!!!!!bo pewnie to Twoje marzenie....;-)a Tobie duzo zdrowka,szczescia i codziennego usmiechu na Twojej twarzy i najblizszych Ci osob!!!:-)
Kubuniuniu slodziaku rosnij zdrowiutko :-)a usmiech niech Ci towarzyszy kazdego dnia!!!:-)

dzieki lasencje -bo wiecie z tym slubem to ja sie troche boje uwag typu ma dziecko a ma welon....yh:zawstydzona/y:sa takie ciotki klotki co zrobic kufcia.....chyba tak jak piszecie -olac to:-pale Olis to juz siedzi ...tak juz porzadnie na 4 literkach:-Dextra!!!!Albi ja jestem ciekawa jak dzis Dawis bedzie szalal i kibicowal naszym:-pwymodlilam sie troszq zwlaszcza za zdroweczko naszych pociech:tak:i Dziuby egz zeby mogla isc z Martysia i S na plaze i porobic fotki:-pMonika tak to jest teraz z tymi decybelami wydawanymi przez dzieciaczki -Kubcio tak od 7rano jak kogucik mu czasem wychodzi wtedy sikam ze smiechu:laugh2:
jesli chodzi o moderatora glosuje na Anje ktora juz dziala i kuma o co kaman;-)tylko cos nie zglasza swojej kandydatury:-p

Dziewczyny, nic nie czytam Was, padam z nóg, mam temp., boli mnie gardło, mam kaszel i katar, w dodatku dostalam okres, jak soię uczę to mam wrazenie ze wszystko czytam pierwszy raz, nic nie pamiętam...
jestem padnięta, mogę wypic kawę z mlekiem?? najlepiej taką mocniejszą - jako cyckowa mama???????????

Dziewczyny poradźcie mi coś........Oliśkowi przy paznokietku zadarła się skórka i to sie zrobiło czerwone i podeszło ropką i jest taka kulka czerwona napuchnięte.Czym to można złagodzić?Bo stosowałam okłady z sody i moczyłam mu paluszka w sodzie sodę ale nie pomaga.....a żadna maścią nie mogę posmarować, bo Oli ciągle bierze paluszki do buzi....Dzięks za odpowiedzi
A tak to wygląda..................:-(

DSC02501.JPGDSC02503.JPG

Dziuba kawkę możesz................a mleko?Jeśli jesz nabial i mala niema problemów to troszke mozesz.Tak mnie sie wydaje............moze lepiej niech mamy cyckowe sie wypowiedzą

esti to jest zastrzal:zawstydzona/y: , potrzebny antybiotyk i to najlepiej jak jutro pojdziesz do lekarza, jest goraco i latwo o infekcje a tam gdzie ropa..nie wyciskaj absolutnie, do jutra przykladaj rozt solnym, ale jutro idz do lekarza bo raczej musi byc masc z anybioykiem, przylozysz i za 2dni nie bedzie sladu:tak:

Tzn ja wiem co to jest.zapalenie wału okołopaznokciowego..i to moze uszkodzić nawet macierz paznokcia.ja wiem jak to u dorosłych wyleczyć............bo nie raz sie z tum spotkalam.ale u dziecka wszysrkie te metody odpadaja............

Ostatnia edycja:
Anja on ciągle pace w buzi.zadarł skórkę i tak jak piszesz goraco i infekcja gotowa.
Jak byliśmy we czwartek to lekarka to widziala...........kazala w sodzie moczyć ale nie pomaga.
Masz racje jutro do lekarza

już Was poczytałałam troche... ja też kupiłam welon, jeszcze nie wiem czy go założę na śłub 9okaże się jak już będę w kiecce z fryzurą itp.) ale na pewno przyda isę na zdjęcia w plenerze!!
monia, rzeczywiście, nie obrażaj się na nas, tylko opowiada co u Mikiego, jak sobie radzisz a trójeczką dzieciaczków (starszaki pewnie się cieszą ze wakacje będą zaraz), jakie plany na wkacje... a tamten rozdzial juz jest zamknięty na zawsze!!

reklama
Dla naszej kochanej Asi spelnienia wszystkich marzen zyczy Kama z Maksikiem!!!!!!

Ja sie tez dolaczam do zyczen z Nadunia

niestety anja ale moja rodzina jest mało tolerancyjna ,nawet mi moja mama zapowiedziałą zebym dała sobie spokoj z welonem a ja i tak mam!!

No bedziesz musiala swoja rodzine rozczarowac,ze dziewica juz nie jestes:tak: jako dowod Kacperek:-Da welon - nie rezygnuj jak ci sie podoba!!!!

Dziewczyny!Część spraw już wyjaśnionych i sory że się naprzykrzałam.Powiem Wam: na nk konto jakie miałam mi usunęli i założyłam nowe to mnie nie macie w znajomych teraz.A z pisaniem z Wami-b.miło mi się z Wami tu pisało,szkoda że nie mogę na wątku zamkniętym.Jeżeli możecie zapytajcie Dziubę ale na priv lub gg co mnie tak upokorzyło i będziecie wiedzieć czemu chciałam Wam się wyżalić

Domowe przedszkole czy slonce czy deszcz:baffled:

JA juz sie z Ania -moderatore skontaktowalam, moze jest dziewczyna na wakacjach, spokojnie rybki, spokojnie:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry