Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sa takie ciotki klotki co zrobic kufcia.....chyba tak jak piszecie -olac to
ale Olis to juz siedzi ...tak juz porzadnie na 4 literkach
extra!!!!Albi ja jestem ciekawa jak dzis Dawis bedzie szalal i kibicowal naszym
wymodlilam sie troszq zwlaszcza za zdroweczko naszych pociech
i Dziuby egz zeby mogla isc z Martysia i S na plaze i porobic fotki
Monika tak to jest teraz z tymi decybelami wydawanymi przez dzieciaczki -Kubcio tak od 7rano jak kogucik mu czasem wychodzi wtedy sikam ze smiechu

, potrzebny antybiotyk i to najlepiej jak jutro pojdziesz do lekarza, jest goraco i latwo o infekcje a tam gdzie ropa..nie wyciskaj absolutnie, do jutra przykladaj rozt solnym, ale jutro idz do lekarza bo raczej musi byc masc z anybioykiem, przylozysz i za 2dni nie bedzie sladu
Dla naszej kochanej Asi spelnienia wszystkich marzen zyczy Kama z Maksikiem!!!!!!
niestety anja ale moja rodzina jest mało tolerancyjna ,nawet mi moja mama zapowiedziałą zebym dała sobie spokoj z welonem a ja i tak mam!!
jako dowod Kacperek
a welon - nie rezygnuj jak ci sie podoba!!!!Dziewczyny!Część spraw już wyjaśnionych i sory że się naprzykrzałam.Powiem Wam: na nk konto jakie miałam mi usunęli i założyłam nowe to mnie nie macie w znajomych teraz.A z pisaniem z Wami-b.miło mi się z Wami tu pisało,szkoda że nie mogę na wątku zamkniętym.Jeżeli możecie zapytajcie Dziubę ale na priv lub gg co mnie tak upokorzyło i będziecie wiedzieć czemu chciałam Wam się wyżalić