Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i mialam w nosie wszystko i czekalam kiedy na palec wskoczy obraczka i weselicho ktore przetanczylam do rana moni myslalam ze ja sama mam trojke dzieci na tym forum a tu prosze jak sobie radzisz bo ja mam czasem dosyc i mysle tylko o tym kiedy oni wszyscy pojda spac
A co masz zrobic z cyckami na czas slubu?i tak moja babcia i Stasia ciotki bedą mi gadać że idę z ramionami i cyckami na wierzchu do kościoła (mimo ze będzie bolerko to i tak bedą gadać), ale to ja mam się czuć dobrze w tej sukience i razem z S i Martynką mamy stworzyć śliczniutki portret rodzinny
jak masz to trzeba pokazywac, stare ciotki bede ci zazdroscic, bo masz 23 lata i masz co pokazywac

miejsce ladne
;-)Plany na wakacje?No cóż,w tym roku jak dobrze pójdzie to Bartek i Zuzia mają zapewnione 2 tyg. nad jeziorem w ośrodku na kempingu.Załatwiła znajoma mojej mamy-to takie coś jak kiedyś wyjazdy dla dzieci z TPD z dużym dofinansowaniem.I jak zwykle pojedziemy już wszyscy do babci na wieś z Mikim oczywiście.Tylko tata będzie musiał wracać do pracy.już Was poczytałałam troche... ja też kupiłam welon, jeszcze nie wiem czy go założę na śłub 9okaże się jak już będę w kiecce z fryzurą itp.) ale na pewno przyda isę na zdjęcia w plenerze!!
monia, rzeczywiście, nie obrażaj się na nas, tylko opowiada co u Mikiego, jak sobie radzisz a trójeczką dzieciaczków (starszaki pewnie się cieszą ze wakacje będą zaraz), jakie plany na wkacje... a tamten rozdzial juz jest zamknięty na zawsze!!
Ja sie tez dolaczam do zyczen z Nadunia
Domowe przedszkole czy slonce czy deszcz
Jak to do mnie to nie było to śmieszneMam zapomnieć o wszystkim a Ty mi z takimi tekstami.