reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wszystkiego naj dla Asi :-):-):-):-):-):-):-)
a do slubu to dziewice ubieraja wianek nie welon ja osobiscie mialam wianek welon suknie ekri jakkolwiek sie to pisze i ogromniasty brzunio 7 miesiac :szok: i mialam w nosie wszystko i czekalam kiedy na palec wskoczy obraczka i weselicho ktore przetanczylam do rana moni myslalam ze ja sama mam trojke dzieci na tym forum a tu prosze jak sobie radzisz bo ja mam czasem dosyc i mysle tylko o tym kiedy oni wszyscy pojda spac:baffled:

i tak moja babcia i Stasia ciotki bedą mi gadać że idę z ramionami i cyckami na wierzchu do kościoła (mimo ze będzie bolerko to i tak bedą gadać), ale to ja mam się czuć dobrze w tej sukience i razem z S i Martynką mamy stworzyć śliczniutki portret rodzinny
A co masz zrobic z cyckami na czas slubu?:baffled:jak masz to trzeba pokazywac, stare ciotki bede ci zazdroscic, bo masz 23 lata i masz co pokazywac:-D:-D:-D

już Was poczytałałam troche... ja też kupiłam welon, jeszcze nie wiem czy go założę na śłub 9okaże się jak już będę w kiecce z fryzurą itp.) ale na pewno przyda isę na zdjęcia w plenerze!!
monia, rzeczywiście, nie obrażaj się na nas, tylko opowiada co u Mikiego, jak sobie radzisz a trójeczką dzieciaczków (starszaki pewnie się cieszą ze wakacje będą zaraz), jakie plany na wkacje... a tamten rozdzial juz jest zamknięty na zawsze!!
Plany na wakacje?No cóż,w tym roku jak dobrze pójdzie to Bartek i Zuzia mają zapewnione 2 tyg. nad jeziorem w ośrodku na kempingu.Załatwiła znajoma mojej mamy-to takie coś jak kiedyś wyjazdy dla dzieci z TPD z dużym dofinansowaniem.I jak zwykle pojedziemy już wszyscy do babci na wieś z Mikim oczywiście.Tylko tata będzie musiał wracać do pracy.

Esti, Dawiś z 2 miesiące miał to samo, ja mu w dzien z 3 razy dziennie przemywałam wodą, juz mowiłam, ze te bakterie to beztlenowce i mozna je wodą traktowac a jak myłam młodego to na rekąch pieniałam mydło, dla dorosłych i mu przemywałam po osuszeniu na plasterek maleńki, nakłądałam rivanol w żelu, na noc i dwa trzy dni i bedzie po wszystkim.
Monika ja mam do Ciebie pytanie jak z Tobą twoj mąż i dzieci wytrzymuja?? Przepraszam, moze wydam sie okropna ale usłyszysz coś, no powiedzmy krytycznego na swoj temat i natychmiast żegnajcie, juz mnie tu nie ma, to moje ost słowa. Ja chciałam napisac dokładnie to co Esti, przestań ty sie użalac nad Soba jak ci źle bo cie źle potraktowali ble ble ble a napisz coś o Mikim o swoich dzieciach, nic o nich niewiemy na tym sie tu skup.
Anja jak mi sie Dusia podoba no taka jest mniamuśna.:rofl2:

reklama
Jak tak czytam o tych Waszych przygotowaniach do ślubu to aż Wam troszkę zazdroszczę.Ja mam to już za sobą ale mile wspominam chociaż też nie obyło się bez rad wielu "życzliwych".Ale razem z S zdecydowaliśmy że skoro sami sobie organizujemy ślub i wesele to będzie tak jak my to sobie wymarzyliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry