reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My mielismy jechac dzis do znajomych na mecz,ale Maksik jest taka maruda dzisiaj,ze sobie odpuscilam. Pozwolilam isc mezowi samemu sie odchamic. Juz nie pamietam kiedy gdzies bylismy,bo niestety niemam nikogo kto moglby sie malym zaopiekowac. Obejrze sobie meczyk sama i do tego na szwabskiej tv bo niemam polsatu na cyfrze:crazy:
Ale chlodze sobie piwko w lodowce jak prawdziwy kibic,hihihi

reklama
Joaa mnie sie podobaja! Tylko ja i obcasy to katastrofa. Niby lubie i umiem chodzic na takich wysokich ale kiedys zlamalam noge w srodstopiu i od tamtej pory wytrzymuje w szpilkach 10 minut:crazy:

joaa, buciki śliczne:tak:, ja od święta noszę szpilki, kiedyś tańczyłam towarzyskie, więc się nauczyłam na obcasach różne hołubce wywijać:rofl2:
sylka, to czekam na wieści jak już dostaniesz nowy. Jak Kacperek siadł? z leżenia? sam??:szok:

jeny pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja zrobiła właśnie szóstą potężną kupę dziś!!!!!!!! i już nie ma śładu po marchewce, po prostu kupa rzadka!!!! co robic?????????
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziubus Kochaniutka ja sie nawet wieczorkirm pomodle za Twoj egzamin.
Maz mi kupil na urodziny laptopa i nawet do tego bezprzewodowy internet zebym mu kompa nie zajmowala,ale ten internet to jakas porazka. Musze czekac okolo minuty zeby sie jakas strona otworzyla:crazy::crazy: Mysle ze i tak wiecej bede korzystala z tego stacjonarnego kompa:-D:-D:-D

reklama
dziuba, może to reakcja na nowe jedzonko? pilnuj żeby się mała nie odwodniła i narazie przystopuj z nowymi produktami, ale jeśli nie ma innych symptomów to czekaj spokojnie do jutra - jak nie przejdzie to konsultuj z pediatrą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry