• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziuba, balerinki świetne, ale na szczupłe nóżki, bo okrągłe czubki na moje kolumienki się nie nadają;-)
powodzenia na egzaminie - skup się, zmobilizuj i dasz radę, a dziś jeszcze szybka kuracja na noc, zeby stanąć na nogi:happy:

reklama
Wszystkiego naj naj lepszego dla Kubusia słodziaka :-*

A co do sukni ślubnej............nie dość,że ja miałam ecru to jeszcze wyszywane bordowe kwiaty i bordową lamówkę.Wypada nie wypada, można nie można......a co to mnie obchodzi......najważniejsze że mnie sie podoba i ze ja sie w tym dobrze czuję.To ja wychodzę za mąż a nie inni.
I tego kochane przyszłe panny młode sie trzymajcie.W tym dniu wy jesteście najpiękniejsze i najważniejsze! ” zgadzam się z tobą Esterko.

Dziuba ja bym powiedziala ze ona dobrze reaguje i dobrze ze robi kupki, po wprowadzaniu pokarmow dziecko robi czesciej kupki i to przewaznie innego koloru już i zapachu niestety, Wiktor na podatku wprowadzania robi 3-5 dziennie potem 2 dzienie a teraz już po 1 jedziennie chociaz dzisiaj mnie zaskoczyl i w parku musialm go przebierac z 2 :-D :rofl2: pilnuj tylko żeby mala się nie odwodnila ale jak zrobi jeszcze dwie to dzwon na pogotowie małego dziecko bardzo szybko się odwadnia, sprawdzaj stan skory małej.

Anja jakie wy śliczne obie jesteście

Joa mi się podobaja jak by kokardki nie było na nich ale są fajne :-)

Dziuba a czy Martysia jest marudna?cos ja chyba przeczyscilo:baffled:kurde...sama nie wiem a duze te kupki??? kubus tak mial po 1 soczku jablkowym i marchewkowym a ze sloiczka tak samo ........dawaj jej duzo pic
butki extra obie pary mi sie podobaja-ja ostatnio non stop w szpileczkach ale sandalkach lotam i cwicze wtedy nozki i brzuszek no i nie garbie sie:tak:
Sylka no to niezle -silny mezczyzna nam rosnie!:-)kama mi wogole tv padlo :baffled:gdzie jest Aga ???moje dzieciatko jeszcze broi -ciekawe jak dlugo ;-)

jeny, już wiem o co chodzi!! jadlam kanapki z serkiem takim typu Ostrowia Hochlanda i za 3dni termin ważności mu się kończy... a niedobry był od początku niby z cebulą miał być ale nie smakował mi... i to chyba przez to ją przeczyściło1!
no nic, idę się pouczyć, dziś Wam nie dziękuję jeszcze, jutro wyściskam wirtualnie każdą z osobna jak dobrze pójdzie!!
dobranoc Kochane, no i co dziś najważniejsze-niech nasi wygrają!!!!!!!!!!!!

jeny pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja zrobiła właśnie szóstą potężną kupę dziś!!!!!!!! i już nie ma śładu po marchewce, po prostu kupa rzadka!!!! co robic?????????
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
na takie sytuacje w Aptekac jest dostepny specjalny sok z marchwi firmy HIPP. Tylko tak jak mowie specjalny a nie taki zwykły dla dzieci od 4 miesiaca. Na teraz to daj małej duzo pic z cyca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry