• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anja ślicznie wyglądacie...a Nadusia taka mniamu mniamu...ona jest rozkoszna i te oczy..............ach
Joooaa butki zajefajne..............uwielbiam szpilki....cudo:-):tak::tak:
Aga Wikuś superowy
Kamalodz mojemu brokuły te ze słoiczka nie idą......a jak sam ugotuje to bardzo smakują
Sylka maść 7 sterydową?To co że słaba ale sterydy...................kup lepiej sobie Krem specjalny z Emolium......jak małemu coś sie pojawi to ja smaruję tym i ładnie znika.A zresztą moze coś jesz,że malemu ciagle coś wyskakuje......bo AZS czesto prowokuję skaza białkowa wiec moze zrezygnuj z nabialu
Poczytaj soboie.Lepiej stosować Oilatum do kapieli...mydlo to mydlo i wysusza
Atopowe zapalenie skóry - Wikipedia, wolna encyklopedia

Ostatnia edycja:
reklama
hejka lasencje
Znalazlam chwilke w przerwie meczu...:-D:-DMecz to ja przewiduje,że bedzie kapalicą dla naszych ale ten Kubica to jest gość:-D:-D
Będę nieskromna- dzis sa moje urodzinki. Siedze z mezuskiem i popijam karmi- bo w nocy daje jeszcze cycusia.Dzien byl naprawde mily ( z wyjatkiem chwil u tesciow). Najpierw kwiaty od meza, pozniej od brata i rodzicow...i torcik mniam
A moje dziecko nauczylo sie nowego wyrazu- łeeeeee- co oznacza zadowolenie w jego przypadku. Dzis walczyl ze snem jak lew ale w koncu i tak przegral.
Ciekawe jak dzisisjesza noc bedzie wygladala- wczoraj budzil sie co godzine:-(:-(

kurde- moj jak poszedl na poprawiny tak go wcielo:baffled:. Do 20 jeszcze dzownil trzezwy ze bedzie o 21 a po tej magicznej godzinie chyba sie juz zatuptal bo telefon zamilkl:-D
A my z mala zostalysmy w domq bo po dzisiejszej plazy mamy juz dosc 37 stopniowego upalu i siedzimy w klimatyzowanym pokoju.

Dziewczyny- suknia byla zielona z tego wzgledu ze Ania ma juz slub cywilny 10 lat za soba i dorosle dzieci wiec w bialej sukni do slubu koscielnego jakos jej nie pasowalo pojsc. A swoja droga to bylam zachwycona bo prezentowala sie bajecznie!
Anja- na moderatora!!!!- razem z Albi najbardziej wyszczekana laska na naszym forum:-D:-D:-D:-D
Dziuba a czemu wprowadzilas juz marchewke i inne sloiczki???? ja dalej tylko na cycku i do 6 miesiaca tak zostanie. Pediatra ci kazala?
Asia- 100 latek!!!
A moja Dominika dopiero co obchodzila czteromiesiecznice i zadna z was jej zyczonek nioe zlozyla- chyba sie obraze jak Monika ze nikt nasd nie zauwaza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::evil:

Załączniki

• 025.JPG
    025.JPG
    58,5 KB · Wyświetleń: 43
  • 031.JPG
    031.JPG
    68,9 KB · Wyświetleń: 50
  • 037.JPG
    037.JPG
    100,1 KB · Wyświetleń: 39
  • 039.JPG
    039.JPG
    111 KB · Wyświetleń: 38
  • 055.JPG
    055.JPG
    96,5 KB · Wyświetleń: 38
Salik- Wiktorek supcio- maja cos z D wspolnego bo mala jak wsadzi paluchy to az po gardlo i sie ksztusi - i to przewaznie w kapieli:-)
Jessuu- jak mnie skora piecze:szok:
A maz jak zamilkl tak zamilkl- pewnie jutro do pracy nie pojdzie bo bedzie zdychal hehehhehe:laugh2:
Asia- wklej foty Boryska bo dawno go nie widzialam

pumi, zdjęcia są świetne!!
a skoro zapomniałyśmy to teraz nadrabiamy - Dominiczko wszystkiego kochanego!!!!
Asiu - spóźnione sto lat!!

za 4godz egz, wstałam o 4 żeby sie uczyć... jeny mam poczucie totalnej niewiedzy, tak strasznie się boję że czuję jak mi sie w brzuchu wszystko przekręca :nerd:

dziuba dasz rade wierzymy w ciebie a nasza Asia S niezauwazyla ze my od rna jej zyczenia skladalysmy chyba wogole nas nie doczytuje :-D :rofl2: :-DDziuba a jak mała i jej kupki??? Jak noc mineła ???
Tak pumi jak Wiktor wsadzi paluchy to nie raz ulewa bo tak gleboko je wsadza i mu sie wszstko cofa ale co mam mu zrobic raczki powiazac czy jak ??? I spoznione zyczenia dla słodkiej Dominisi :-* i buziaczki od Wiktorka, Pumi wstaw wiekszy ten suwaczek bo widzisz nam sie na oczy juz rzucilo :-) :tak:

my noc w miare spoko mały obudzil sie o 3.45 na picie, potem o 5,45 i wzielam go do mojego lozka poczekalam az zasnie na mnie jak zawsze i spi smacznie tylko ze choroba w moim lozku :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: od miesiaca tak robi ze budzi sie rano i spac nie chce a jak go wezme do siebie tzn na siebie to spi w momencie nawet smoka nie potrzebuje, a jak go probuje odlozyc do lozeczka to placz i zgrzytanie dziaslami :-D :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
w nocy spokojnie już, nie robiła kupy, obudziła się tylko raz na karmienie i spala do 6, znowu karmienie i teraz przysypia...
jaaadeeee do szkoły, nogi mi drżą ze strachu, oczy sie zamykają z niewyspania, brzuchol pęka z okresu i zatoki nawalają że cholera... dam znać potem! paaaaa :nerd::nerd::nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry