• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no i nasi przegrali ale zato mozemy pochwalić sie KUBICA:) wczoraj na festynie było mnostwo znajomych wiec małego o 20.45zostawiłam tacie i pojechałam ogladac mecz na telebimie i swietowac zwyciestwo kubicy:)
a to kacperek i nasze obraczki

Załączniki

• DSCF1005.JPG
    DSCF1005.JPG
    180,1 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCF1018.JPG
    DSCF1018.JPG
    151,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Czesc Kochana,
Aga widze, ze wszystkie dzieciaki wstąpły w okres wiercenia sie w łóżku :-) Moj po 30 sek od zostawienia go w nim lerzy w poprzek z poniesionymi nogami :-D
A tak robi jak lezy u mnie na kolanach. Podnosi sie o moje sznureczki. Jak zauwazycie to sie uniosł bo głową nie lezy na kolanach. Test wytrzymałosci bluzki.
Zobacz załącznik 81315

Witam
Asia wszystkiego naj, naj, naj.
Kubusiu i Dominiczko duuuuuuuzo zdrowka..
Dzieciaczki sliczniutkie.
A ja od wczoraj umieram po tym mini weselu, bylo super , dawno sie tak nie wybawilam, a teraz mam same zakwasy, normalnie chodzic nie moge:-D i nadodatek przewialo mi ucho i strasznie boli i prawie na nie nie slysze, chyba musze isc z tymdo lekarza:baffled:, ale bylo super i nawet nie pamietam czy na wlasnym weselu sie tak swietnie bawilam tak jak tam:-D:-)to bylo mi i mezowi potrzebne:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry