• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-DU mnie dzis tez w koncu zrobila sie pogoda,27 stopni,mam nadzieje ze tak
bedzie kilka dni i nie bede musiala wam pogody zazdroscic:-).
Maksik tez juz wcina inne pokarmy niz mleko,ale na szczescie jeszcze nie bylo zadnych przygod. Jak je marchewke to kupka pomaranczowa,jak szpinaczek t
o zielona ale wszystko to bez zadnych problemow. Brokulki mu tylko nie smakuja.
Tylko wiecie co, jak bylam w Polsce z malym u pediatry to powiedziala ze po malu mozemy wprowadzac stale posilki,a tutaj powiedziala ze od 6 miesiaca bo moge doprowadzic do jakis schorzen watroby. Stosuje sie do porad polskiego lekarza,a poza tym daje malemu sloiczki z hippa ale kupione w polskim sklepie.
Co zrobilybyscie na moim miejscu? Bo juz glupia jestem. Jak bylam w ciazy to nikt sie mna specjalnie nie przejmowal,a teraz to sa najmadrzejsi. Tutejsza doktork
a mi powiedziala ze polscy lekarze nie sa kompetentni,troche jej nawtykalam i tyle mojego...:-D

reklama
No nic ja tez ogladam mecz. Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak na ostatnich MS:mecz pierwszej szansy,mecz drugiej szansy i mecz o honor:-(
Szczerze kibicuje naszym chlopakom,bo jestem kibicem pilki noznej. Mozna powiedziec ze wychowalam sie na stadionie Widzewa.
Aga Wikus slodziutki!!!!
Brawo dla Roberta!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry