• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dyien doby!

Jak minal weekend?Podczytałam Was ale jakoś tak pobieżnie bo duuuużo nadrukowane :-D Jak zwykle jak pojawiam się po weekendzie zresztą...

Dziuba ty w lipcu masz ślub a ja już za 2 tygodnie będę szczęśliwą żoną!Masakra...Ślub i chrzciny mam za 2 tygodnie.Za tydzień przyjeżdża moja mama(z mężem...).Jakoś tak zaczynam mieć lekkiego stresa czy coś??? :tak: Śmieszne uczucie poddenerwowania :laugh2:Obrączki już odebrane.Oczywiście zaczynam się zastanawiać czy nie przesadziłam ze skromnością mojej sukieneczki(suknia ślubna w moim przypadku odpada...to tylko cywilny a chwilę później chrzciny w kościele).W ogóle zaczyna mnie się takie przyjemne mrowienie w żołądku...

Remoncik w prawdzie na ostatnią chwilę ale za to idzie pełną parą...Przedpokój skończony,balkon też...Jeszcze tylko kilka pierdułek zostało...A ja muszę posegregować rzeczy malizny,które mamy...Za duże w sensie.I je poukładać rozmierami i pochować w piwnicy.A jej ciuszki są w każdej szafie w tym domu i zajmują 3/4 miejsca...Więc trochę roboty będę przy tym miała....

piękna pogoda dziś wię się szykuję na spacerek.W końcu fakt,że starzy wszustko na ostatnią chwilę zostawiają nie upoważnia mnie do tego aby zlekceważyć święte prawo córki mej do codziennego spaceru! :-D

O Kubicy to aż miło napisać...Miał też sporo szczęścia...Ale jak jeszcze usłyszę dzisiaj jak to Podolskiego"aż coś zakłuło" jak nam strzelał dwie bramy to.....Ech...Ja chyba nie powinnam oglądać meczy...Bo słownictwo wczoraj to jak z rynsztoka normalnie miałam....A komentatora jakby mi ktoś przedstawił to bym chyba pogryzła....:crazy::angry::crazy:

reklama
a my dzisiaj na bioderka, drugi raz

jutro poradnia rehabilitacyjna, tylko, ze juz się poprawiło ale najwyżej mi Kacperka obejżą
Esti w zasadzie posmarowałam na razie 3 razy ale zanim posmarowałam ta sterydową to na zmianę smarowałam maścią Lichtena i lipobasą i tez ładnie ustępuje, a miał takie czerwone plamki pod paszkami i szyjką myślałam, ze to odparzenia ale żadnym kremem i maścią nie mogłam tego zniwelować

Joa butki zaje fajne , kocham obcasy. w tamtym roku zakupiłam sobie zaj...biste butki na obcasie chyba 10. ale jak byłam w ciąży to mi mężulo robił awantury:crazy:, że nie powinnam chodzić i zakupił mi japonki:-D . to tamte założyłam tylko raz i na to lato mam jak znalazł:laugh2::laugh2:

sorki Pumi:zawstydzona/y:, najlepsze życzonka da Dominisi:tak::tak:
przecież wiesz , ze pamiętamy

Pumi oczywiście Dominiczce wszystkiego najlepszego! :-D Przede wszystkim zdrówka i radości bo miłości od rodziców ma przecież całe mnóstwo :-D Przepraszamy-po prostu nie ma nas zazwyczaj przez weekend.Jak mam mojego mężusia w domku to mało czasu spędzam przed komputerem :-D

Esti właśnie chyba skaza białkowa
nabiału nie jem tylko ostatnio sobie coś pofolgowałam, bo myślałam, ze już ustąpiło. zabieliłam pomidorówkę jogurtem naturalnym :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i zjadłam jajko na twardo a miało by na miękko i posmarowałam bułkę masłem ,jak mu wszystko zniknie to znowu powoli będę sprawdzać, bo może to tylko nabiał, albo w ogóle białko.:baffled:

no i alergolog powiedziała, ze na razie lepiej karmić niż przechodzić na sztuczne, bo nie wiadomo co to:baffled:
a mleczusia mam oj mam:laugh2::laugh2::laugh2:

a jak zjadłam 3 truskawki kupione to mu krostki na policzku wyskoczyły. w sobotę zjadłam jedna z mojego ogródka i nic , hip hip chura:-D:-D:-D

Mili
gratuulki, tylko uważaj bo Kacperek już mnie kąsa:laugh2::laugh2::laugh2: tymi dwoma ząbkami na dole a z górą na razie spokój nadal dziąsła napuchnięte i białe

Ostatnia edycja:
Sylwia na 100% jajo nie szkodzi małemu. Gdyby tak było to źle reagował by na szczepienia predzej jogurt naturalny i tu tez bym raczej polemizowała.

Ale szybko wyżynają się naszym dzieciaczkom ząbki...
Ja też lubię obacasy-wygląda się wtedy elegancko ale boje sie że w nich nie ojde, 7 cm obcas, nigdy takich nie miałam.
Szczypawka ja juz bym chciała żeby było chociaz z tydz przed slubem a tu jeszcze poltowa miesiaca, zleci. kocham mojego przysłego mężusia i już bym chciała być zaobrączkowana, choć właśnie tylko papierów nam brakuje bo już jesteśmy rodzinką:)
Zaraz jadę do kalisza po jakąś zabawke małemu, jejciu jak ja uwielbiam mu kupować różne rzeczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry