• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Serdeczności dla naszych maluchów te spóźnione i obecne dzisiejsze Nie dobijajcie mnie pisząc stale Monika to ,Monika tamto-sprawa skończona i już miała być poprawa z mojej strony ale jak czytam to to mnie nosi,zrozumcie to.A przez to zamieszanie tu i na nk chodziłam cała w nerwach,wybaczcie ale tak było

Monika, Ty sie kobito nie stresuj. Przestań sie wszystkim przejmowac bo bedzie jeszcze gorzej. Mi sie wydaje,że Ty sie sama nakrecasz. Jesli ktoras z nas cos napisala to na pewano nie w zlej mierze. Przeciez nikt nie jest tu po to by kogos oceniac ale po to by pomoc, doradzic...., wysłuchac....
Z przewracaniem to prawda- kazde dziecko ma inaczej...
Borys czasem sie przewroci, czasem jeczy jak za dlugo na brzuchu.....a teraz jeczy bo chce spac ale diabeł nie zasnie w domu ( bo po co? lepiej pomarudzic mamie:))Smoka nie lubi, od cyca odzwyczajam, wiec kurde trza znalezc jakis sposob na zasypainie.

A dzis Julek Dzidzi kończy 5 miesiecy- Sto latek dla niego i mnostwo zdrowka i usmiechu:-):-):-)
A tak w ogole to dzidzia sie ostatnio do mnie odzywała- nie wiem czy moge pisac wiec nie bede wdawac sie w szczegóły ale sporo zmian u niej.....

Widziałam,że któraś z Was pytała Dziubę czemu już daje marchewkę małej.Ja mojemu synkowi daję zupki i inne od skończenia 4 miesięcy,też karmię piersią.Po porodzie dostałam pełno broszurek do poczytania i w tej gdzie jest o żywieniu pisze że od ubiegłego roku zmienił się kalendarz żywienia niemowląt i nawet te karmione piersią powinny dostawać po 4 mies. inne pokarmy,może nie codziennie ale należy wprowadzać.Nie wiem co na to Wasi lekarze,nie wtrącam się,każdy wie swoje.

już Was zaraz doczytuję, najpierw muszę Wam baaaaardzo gorąco podziękować za modły, zaciśnięte kciuki i wsparcie... 4+ !!!!!!!!!!!

a co do marchewki, to ja faktycznie pumi wprowadziłam jabłuszko i marchewkę, tak pediatra powiedziała, daję jej pół małego słoiczka dziennie, żeby tylko oswoiła się z innym smakiem niż cycek :laugh2:

Dziubus kochana gratulacje!!! Ale ja od poczatku wiedzialam ze zdasz!!!Jak kobietka taka jak ty,cudowna mamusia moglaby sobie nie poradzic z jakims tam egzaminem??:-)Jeszcze raz gratuluje!

reklama
wszystke dzieciaczki sa cudowne...
a my z okazji ze od teraz mam wakacje jutro jedziemy na wycieczke na dzialke na wies a pojutrze moze do Leby... a nie mowilam Wam, od dzis zaczynamy nauki przedmalzenskie... smieszne to, ale skoro trzeba...
gratuluje Naatalce zabka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry