• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie.Jak zwykle doczytuję Was wieczorkiem.U nas dzisiaj żar leje się z nieba.A mi się kompletnie nic nie chce.I jeszcze moje dziecko wydziera się w niebogłosy.
Dziuba gratuluję zdanego egzaminu.Spisałaś się na medal.

reklama
Juleczku milusi sto latek i samych słodkości na talerzu :tak::tak::tak:
a co u dzidzi jestem ciekawa, Aśka dawaj :wściekła/y:na pewno dzidzia się nie obrazi

Basiu nie miałam urodzinek tylko 4 rocznice ślubu ale rzeczywiście jeszcze4 nie doczytałam, przepraszam strasznie mi wstyd:tak::tak::tak:

Dziub gratulantki, zdolniacha z ciebie:tak::tak::tak:
chce zobaczy te drewniaki na obcasach ale już ;-):tak::tak:, uwielbiam obcasy:tak::tak::tak:

Albi pisałaś juz na temat tego , ze Kacperek na pewno nie ma skazy białkowej. a jak to się ma do szczepień? jest jakaś zależność? i skąd o tym wiesz??????

my po bioderkach
wszystko okij ale mamy się stawic jak Kacpero zacznie chodzić

ale go ponaciągał, a że mu przerwał lekarz drzemkę to mi się bidulek rozpłakał:-(

Sylwia to bardzo proste podstawą szczepionki jest białko jajka kurzego. Jakby mały miał alergie to uwierz mi zaraz by po szczepieniach zareagował, moja kolezanka jako wegetarianka odzwyczaiła organizm od jajek i nie powiedziała przy szczepieniu, ze od 9 lat nie je jajek i jak dostała zastrzyk na WZWB, wylądowała w szpitalu na 3 dni z 40 st. gorączką i sie okazało uczulenie własnie na to. Takze, ja myslę kochana, ze on to nie na pokarmowej alergi ale kontaktową, jak go kiedys pokazywałas to na to mi wyglądało.
Powinnas o połowe zmniejszyc używanego proszku do prania i ani ml płynu do płukania ani na swoje ubrania ani na ubrania małego. Zmien krem i płyn i oserwuj.

DZIUBKA- gratki wielkie:-):-)
Szczypawko- suknia cudna, bardzo mi sie podoba. Na pewno bedziesz pieknie wygladała...
Mojemu stworkowi wychodzi ząb-- grrr. Widac biale u góry...ale jazda.

Basiu, ja też włąśnie dostalam cerazette - ciekawe czy u mnie będą te plamienia. A jeśli tak to co - trzeba odstawić? ja jeszcze nie dostałam @ po porodzie...:confused:

ja też jak zaczęłam brać to na początku krwawiłam ze 2 tygodnie ale ustało i do tej pory nic się nie pojawiło, czyli chyba git i biorę dalej:tak:

Anja
Nadi śliczna a jaka dama :tak::tak::-D:-D:-D śliczne oczęta

aga
świetne , no zajeboza :zawstydzona/y:;-):-D:-D:-Dte klapeczki chyba tez się skusze , tak po cichu bo już w to lato kupiłam ze 4 pary:szok::szok::szok:

szczypi suknia piękna normalnie nie spodziewałam się znaleźć coś takeigo an allegro, chyba częściej muszę zaglądać:tak::tak:

dzięki albi, nawet o tym nie wiedziałam. ja tez tak myślę, ze na jajka to nie ma bo zjadłam kiedyś jajko jedno i obserwowałam, i nic nie widziałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry