Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domowe przedszkole czy slonce czy deszcz
JA juz sie z Ania -moderatore skontaktowalam, moze jest dziewczyna na wakacjach, spokojnie rybki, spokojnie![]()

A u nas alergolog strierdziła skaze i azs i powiedziała ze infanrixem można śmiało szczepić....I nic się nie działo po....A na białko ma na pewno alergię...To ja już nie wiem jak to jest..:-(Sylwia to bardzo proste podstawą szczepionki jest białko jajka kurzego. Jakby mały miał alergie to uwierz mi zaraz by po szczepieniach zareagował, moja kolezanka jako wegetarianka odzwyczaiła organizm od jajek i nie powiedziała przy szczepieniu, ze od 9 lat nie je jajek i jak dostała zastrzyk na WZWB, wylądowała w szpitalu na 3 dni z 40 st. gorączką i sie okazało uczulenie własnie na to. Takze, ja myslę kochana, ze on to nie na pokarmowej alergi ale kontaktową, jak go kiedys pokazywałas to na to mi wyglądało.
Powinnas o połowe zmniejszyc używanego proszku do prania i ani ml płynu do płukania ani na swoje ubrania ani na ubrania małego. Zmien krem i płyn i oserwuj.

nicolka krzyczy strasznie przez niego i na niego ;-)