• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti kurcze mężulo robi rewelacyjne zdjęcia olisia
Albi Dawiś jest słodki i taki spryciarz , normalnie nie mogę się nadziwić
i mAKSIK W HUSTAWECZCE słodki a jak sie zaśmiewa normalnie łezka kręci sie w oku ze wzruszenia

reklama
Sylwia to bardzo proste podstawą szczepionki jest białko jajka kurzego. Jakby mały miał alergie to uwierz mi zaraz by po szczepieniach zareagował, moja kolezanka jako wegetarianka odzwyczaiła organizm od jajek i nie powiedziała przy szczepieniu, ze od 9 lat nie je jajek i jak dostała zastrzyk na WZWB, wylądowała w szpitalu na 3 dni z 40 st. gorączką i sie okazało uczulenie własnie na to. Takze, ja myslę kochana, ze on to nie na pokarmowej alergi ale kontaktową, jak go kiedys pokazywałas to na to mi wyglądało.
Powinnas o połowe zmniejszyc używanego proszku do prania i ani ml płynu do płukania ani na swoje ubrania ani na ubrania małego. Zmien krem i płyn i oserwuj.
A u nas alergolog strierdziła skaze i azs i powiedziała ze infanrixem można śmiało szczepić....I nic się nie działo po....A na białko ma na pewno alergię...To ja już nie wiem jak to jest..:-(

masło czosnkowe jest baaardzo proste:) nawet nie ma co tłumaczyc, jesli macie "wyciskarke" do czosnku do bajer bo to polowa roboty, na cała kostke masła przeciskach 3/4 główki czosnku i to mieszasz, więc jak sie upiecze chlebek to na gorąco smarujesz tym masełkiem mmmmmmmmmmmmmm

reklama
dobry wieczor dziewczynki:)
dawno mnie nie bylo ale nie mam jak:-( duzo zdrowka i radosci dla bobaskow :-)
u nas dzis sliczna pogoda, sloneczko swiecilo az milo :) bylismy cala rodzinka na spacerku, i zalatwic tax, i kupilismy dla nicolki bluzeczki i spodenki i buciki sandalki,wierzac, ze juz bedzie cieplo to sie przydadza ;-)
a pierwszy zabek basia juz pisala, ze wyszedl a drugi juz tuz tuz- juz go widac prawie na zewnatrz :tak::-D nicolka krzyczy strasznie przez niego i na niego ;-)
milego tygodnia zycze gdybym znow dlugo nie mogla zagladnac :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry