• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Podziwiam Was ze tak lubicie śmigać na obcasach.Ja po kilku godzinach w takich butach nóg nie czuję.Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.
A mój bąbel skończył dzisiaj 5 miesięcy i z tej okazji dał niezły koncert.

reklama
juz jestem, doczytywałam po trochę cały dzień, ale nie pamiętam co chciałam napisać
Sylka, zabieg najwcześniej jesienią, bo musiałabym przestać karmić - ląduje się na parę dni w szpitalu - a jeszcze nie chcę. Ale dzięki za pamięć:tak:
szczypi, sukienka fajna, niestandardowa i nie bezowa;-):-)
Kupiłam strój kąpielowy, ale jeszcze muszę spokojnie przymierzyć, bo jakby co oddam jutro.
Walczyłam na allegro o kojec/łózeczko turystyczne ale coś pokręcili techniczni i aukcja którą niby wygrałam bo zakończyła się wczoraj, dziś dalej była licytowana i ktoś mi podebrał - jestem zła:wściekła/y:

reklama
a my od 40min czekamy na policje ktora ma siedzibe na tej samej ulicy prawie bo od rana lezy pijak z rozwalnona czacha, cala klatka we krwi, jego rzodzinka ma t doopie, bo sie nie moze dodzwonic na policje, pijak lezy i krwawi, a policji ni ma.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:nikogo to nie interesuje, co za kraj!
GDZIE JA KURDE MIESZKAM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pieknie sie sobota zaczela

wszystkie mieszkania na wlasnosc tylk jedna czynszowka no i adm nam dal niezla rodzinke, petarda, najlepsze,ze reszta wlascicieli nie ma nic do powiedzenia!!!!!!!!
Mieszkania za 800tys a tu taki syf

Anja z tego co wiem to jak leży pijak to się najpierw dzwoni po pogotowie, tym bardziej jak krwawi a potem to juz lekarz powiadamia policję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry