• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziubus kochana wiedzialam ze zaliczysz, gratulki:tak:
Oskarku i Juleczku wszystkiego naj, naj, naj;-)
Basia moja Natalka zostala z tesciowa bo babka sie wczasuje, za nim wyszlam to strasznie zaczela plakac i nie dala sie tesciowej nakarmic wiec jeszcze ja ja nakarmilam i poszla spac a jak sie obudzila to nas juz nie bylo i tesciowa mowila ze byla grzeczna jak aniolek a ja tak strasznie tesknilam bo nigdy na tak dlugo sie nie rozstawalysmy. Nadal bola mnie kosci:-D nie moge chodzic:-D
Jutro mama mnie zarejestruje do laryngologa, kurcze ciekawe ile bede musiala czekac bo prawie nic nie slysze na to ucho i jeszcze pojawila sie wydzielina, ale mnie przewialo a doslownie chwilke jechalam w aucie z otwartym oknem:baffled:

Dziuba- ty kujonie:-D:-D:-Dgratki dla zdolnej mamusi!!!
Mi pediatra zabronila podawac czego kolwiek oprocz cyca do 6 mc.
Asia- Borysiatko slodziutkie. Super macie hustawke- tez by sie Dominisi do pensylwani na drzewko taka przydala.
No i ocvzywiscie reszty nie pamietam:no:
A ha- Joa- moglabys wstawic jeszcze raz fote tych bucikow bo mi sie wtedy zdjecie nie otwieralo a bardzo chcialam je zobaczyc.
Est- - super zdjecie z tym misiem- Oli cudo!!!! On ma bardzo madry wyraz twarzy- wyglada na starszego niz jest!
A u nas dzis 43 stopnie bylo- mozecie sobie to wyobrazic?????!!!!!!:szok::szok::szok: rano pojechalysmy przespacerowac sie po plazy a potem caly dzien w domu w klimatyzacji. W parkach zero dzieci a na ulicy - kto musi to idzie- reszta siedzi w domu. Masakra.

Dawidek super cwiczy podnoszenie- Strasznie mi sie podoba!!!
Z osiagniec mojej Platynki: przekrecanie z brzuszka na plecki i na odwrot, podnoszenie pupy jak Dawidek i prawie juz zaczyna raczkowac, trzyma sie za moje rece i dzwiga sie do siadu. O gadaniu juz nie wspomne hehehe- bo widzialyscie

widzisz pumi a tak sie balas ze mała nic nie robi a tu prosze jak nadgoniła :-)

dziewczyn dzisiaj pierwszy raz od miesiaca moj syn spal cala noc sam w lozeczku no z 2 przerwami ale w lozeczku a juz teraz wiem dlaczego bo to moja wina jest tak wogole :baffled: :baffled: :baffled: bo on sie juz dawno w nocy z brzuszka na boczek przekreca ale madra mama myslalam ze jak bedzie spal na tej raczce to mu zdretwieje i go usilnie przekladalam :confused: :confused: :confused: i on juz potem nie chcial spac w lozeczku a dzisiaj go nie ruszylam tylko przykrylam bo sie rozkopal i zostawilam go spiacego na boku i spal w lozeczku :-) super, on juz sobie pozycje sam przyjmuje jak dorosly juz nie chce spac tak jak go mamusia kladzie :rofl2:

Dawiedek pieknie je z tata heheh a raczej tata z nim bo Dawid sam sie wkoncu obsłużył :-)
U nas wczoraj było 31 stopni i zero wiatru jestem ciekawa jak dzisiaj bedzie, a ja chce jechac po jakies spodnie i bluzke chociaz jedna jak moja siostra bedzie miec wolne- bo sama z malym to raczej nie wiele przymierze....

Nadia kochane słoneczko wszystkiego naj naj lepszego duuuuzo zdrowka i miłości, i zebyś zawsze usmiechnieta była :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2:

reklama
Naduś, wszystkiego najwspanialszego i najcudowiejszego!!
a my dziś na działkę na cały dzień jedziemy, wiec czeka nas dzień nad jeziorkiem...
Szczypi, sukienka jest cudna, strasznie mi się podoba!! ja chciałam na przebranie po północy podobną, ale wymyśliłam sobie taką wersję sukni ślubnej że nie będzie mi potrzebna druga...
Dawidek i Olisiek śliczniutcy na zdjęciach!!
kurcze Boryskowi też już ząbki wychodzą?? moja ciągle ma taką białą plamkę z boku ale ząbka jeszcze ni ma!!
no nic, spadam bo S już czeka żeby swoje motoAllegro włączyć...
buziaczki na cały dzień dla wszystkich!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry