• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć:-)
Dzisiejsza noc była tragiczna.....mały obudził sie o 2 i zaczął wymiotować......................zwymiotował i potem jeszcze raz..........o 4 zasnął a ja już nie spalam.Ale ani nie płakał ani nic...........nagle uszłyszałam kaszlnięcie i i jak się zerwałam do niego to akurat chlusnął:no::no::-(:-(
Zrobił teraz wieeeeeeeeeeeelką kupkę i jest szczęśliwy......niw wygląda żeby mu coś dolegało.Bawi sie uśmiechnięty i zadowolony.Co mu sie stało w nocy to nie wiem:confused::confused:
A dzisiaj znowu żar się z nieba leje.....a ja usze załatwić jeszcze kilka ważnych spraw w mieście...............luuuudzie

reklama
Esti, to pewnie biedaczek się wymęczył...ale swoją droga to faktycznie dziwne, ze teraz jest za dowolony..Moze po prostu coś nie popasowało.....zwymiotował i jest oki...głowa do góry!!!!
Salik nasz mały tez nauczył sie na boczku spać....Fajnie wygląda,,,taki słodkiiiiiiii:-)
Pumi rzeczywiście masakte macie, współczuje.U nas wczoraj było w cieniu ze 28:szok: i nie dało sie wysiedzieć...to co było u was mozna sobie tylko wyobrazić...

Witam.
Biedny Olis.
My tez nie zaciekawa noc mielismy, bo Natalka pare razy zrywala sie z wielkim placzem ale teraz wiem dlaczego bo ma drugiego zabka!:-D i tak bardzo dzielnie to znosi, teraz lezy u mnie w lozku i sie bawi i smieje takze narazie ok.
Szczypi sukienka jest cudna, tak mi sie spodobala ze chyba bede szukac takiej na slub mojej siostry tylko oczywiscie w innym kolorze

Dzien dobry :)
Esti-jedz do tego pediatry!Jesli Olis jest caly czas zadowolony to nie ma co wpadac w panike.Ale lekcewazyc tego zjawiska tez nie wolno!Mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok(moze po prostu cos mu zaszkodzilo)...Daj znac zaraz jak wrocisz!

Ciesze sie,ze Wam sie tez podoba :tak:Mialam juz inna.Ale ta jak zobaczylam to ona(i tu wracamy znow do sedna sprawy :-)) przemowila do mnie,ze to ona jest moja sukieneczka na slub :-D No i od razu zamowilam...A przy tym wszystkim jak cena :-D Na ta wczesniejsza wiecej wydalam....A nie podoba mi sie tak bardzo jak ta :-)

Matko...Ciagle coraz mniej zostaje do tego naszego slubu!Od dzis zaczynam chodzic na solarium.Jeszcze tylko 11 dni!!!Masakra...:-)

Ide domalowac balkonik(kilka niedorobek nam zostalo i teraz bede biegac z pedzelkiem "szkolnym").Ale nam fajny zielony kolor wyszedl...Kwiatow nie ma bo Kapselek wszystkie zezarl jak kielkowaly....Ale balkon powinien byc przeciez zielony-to jest :-D

Wsystkiego najlepszego dla Nadusi naszej kochanej:-):-):-)
Biedny Oliś...namęczył sie słodziak...Esti- ja takie chlusniecia mam nadal. Borysek czasem wlasnie tak ulewa. Najgorsze jest to,że nilkt nie widzi nadal problemu. Podobno do pół roku moze tak być. A Borys biedulek bo jak zwymiotuje to ma gorzko w buzi i płłacze. Zdarza sie to juz rzadko ale nadal....
A my dzis mielismy tragiczna noc- co pół godz pobudka. Borys cierpi przez tego zęba...Teraz jest pogodny, czeka na mnie bo wybieramy sie na spacer.....Dzis zapowiadaja znowu upał ale i burze po poludniu. No ale takiego upału jak ma Pumi to nie zazdroszcze
Pa lasencje

reklama
dzieki za zyczonka, kiedy to minelo:tak:, 5msc a zycia sobie bez niej niewyobrazaam, moj pulpecik kochany:-)
pewnie zadna z nas bez malenstw.

Esti moze to przez temperature, dobrze ze pojechalas,latwo malenswta sie odwadniaja przez wymioty, podawajcie dziewczynki dzieciom duzo wody, nie soczkow, ale samej wody by nawadniac male cialka:tak:

Pumi, wiem o czym mowisz latem w stanach jest niedowytzrzymania, plus zabujcza wilgotnosc, w polsce moze dla ludzi jest goraco 25C heheh ale jest sucho ciezko wytlumaczyc jak kts tego nie doswiadczyla, co to znaczy 40C i 100%wilgotnosciPIEKLO wiec wspolczuje ci:no::no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry