• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mili jezeli to zapalenie ucha to broncie Boze nic na własną rekę, jedynie to mozesz sobie trmoforem albo ciepłą pieluca grzac a tak to biegiem do laryngologa.

reklama
Witam...:-):-)
Ja musiałm pozłatwiać kilka spraw w dzień....a taki upał ze szokning.Jak wróciliśmy z Olim to oboje padlismy i spalismy godzinkę.moje dziecko samo zasnęło!
A dzisiaj dał nam pospać do 8:30:szok::szok::szok:gdyby tak codziennie...ach

Wszystkie dzieciaczki słodziaczki i piękniusie

Dziuba
kochana gratulacje.........zdolna z Ciebie kobitka:tak::tak:
Juleczku wszytkiego naj, naj, naj

Ostatnia edycja:
Hejka lasencje:-)
u nas piekna pogoda i upal dlatego rano bylam ok 11 na spacerze i zakupach z Kubciem i tesciowa.teraz posprzatalam troche chatke bo wszedzie moje kudly....:wściekła/y:az wstyd dlatego czesto sprzatam a poza tym kumpela mnie odwiedza dzisiaj wieczorkiem ktora znam od piaskownicy:tak:w glogowie mieszkamy 2 klatki od siebie i sie spotkac nie mozemy a tu ona w delegacji w poznaniu i ciach bedzie u mnie ale sie ciesze bo jeszcze Kubcia nie widziala tylko mnie na poczatku 6mc ciazy;-)
jacie Pumi ale z Ciebie laska!!!!!:szok::tak:a Dominiczka slicznie sie wyleguje;-)
Aga moj Ł powiedzial ze fajnie bym wygladala w takim wlasnie drewnianych klapkach na obcasie z domieszka z;lotego i tez chyba sie przejde i kupie i torebke chce zolta;-)a Wikus cudaczek jeden no coraz sprytniejszy:tak:
Albi ale krzepe ma Dawis kochany!!!:szok:a do pracy wracamy prawie rowno bo ja juz od poniedzialku,,,,,
Joa obraczki sliczne to tytan czy platyna???bo nie bardzo widze a moze biale zloto???bardzo ladne !!!!:-)
Sylka poczytaj jakie ladne zyczenia podostawalas od nas od samego ranka w Dniu Urodzinek:-p
Mili tez bym sobie poszla na jakies tany -a jak Natalcia zniosla rozlake???Babka nic nie wykombinowala:confused:
ooooo Nataleczko gratulujemy zabka!!!:rofl2:
Kama tak nasze Robaczki sa najmlodsze Kubus jest dzien mlodszy od Twojego Maxika:-)Kama mi kolo okien lataja F16........:baffled:
Anja jakie siwe pasemka pewnie na blondyne od slonka sie robisz:-pDzidzia dla Juleczka Kochanego 100latek i usmiechu na buziuni:rofl2:Dziuba no!!!!!dzielna z Ciebie lasencja!!!inaczej wyszloby ze sie slabo pomodlilam:laugh2:zartuje Kochana naumialas sie i tyle panikaro jedna -to wszytsko przez zle samopoczucie i @......;-)

Esterka Oliś juz sam siedzi?????????????????????????????
to złoto połączone z białym złotem
wieczorkiem goście wiec ide szykowac grila i masło czosnkowe mmmmmmmmmmm pychotka:):):)

reklama
Dziuba moje gratulacje
roza.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry