• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziekujemy razem z Natalka:tak:;-)
Aga wzielam goraca kompiel ale nie pszeszlo ale dzieki.
Basia czy wiesz moze jakie lekarstwo moge stosowac bez recepty na zapalenie ucha?
My dzisiaj na 16 do ortopedy i jestem czy juz sie natalce bioderko poprawilo:baffled:

Ja tez sie chcialam pochwalic ze wczoraj moj Maksik pierwszy raz sam przewrocil sie z brzuszka na plecyki. Troszke pozno ale jakby nie patrzec to jest najmlodszy razem z Kubusiem Basi,dopiero w srode konczy 4 miesiace:-) Ale ciesze sie jak dziecko ze jest taki fajniutki i coraz bardziej sprawny.
Gratulacje dla Natusi pierwszego ząbka:-D,i dla Dominisi z okazji ukonczenia 4 miesiecy!!!!!

Dzis wstalismy wczesniej niz zwykle,przez to goraco spalismy przy otwartym oknie a ze mieszkam blisko lotniska to mialam troche glosno w pokoju. Troche mnie to juz wkurza bo czasami halas jest nie do zniesienia. Kiedys mi to nie przeszkadzalo,ale teraz jak jest Maksik to:crazy::angry::baffled::wściekła/y:.Kiedys zrobie zdjecie to wam pokarze,normalnie nad samymi oknami mi te cholerne samoloty lataja

moja sie nie przewraca i nadal nie lubi na brzuszku lezec za dlugo ale zaczyna siadac:tak: i sie podciagac jak podaje jej rece.
ja tez na plecach podobno nie lubilam a jak powiedzialam mojej mamie,ze sie martwie ze nadi sie nie przewraca, to tylko zrobila OCZY:szok::szok::szok::szok:ze ani ja ani moja sis sie nie przewracalysmy :rofl2:wiec spoko luz! genetycznie nie dane mojemu dziecku sie przewracac:-p

czesc i czolem
Laski kurde nie doczytuje Was. Normalnie piszecie wypracowania
My dzis od rana na spacerku urzedowalismy. Maly zasnal a ja sie opalalłąm:-D:-D:-DWrezscie
Aga- faktycznie od rana skladalyscie mi zyczonka :))))Dziekuje Wam barzdo bardzo, kochane jestescie
Az mi glupio :)))
Moje szczxescie wlasnie bawi sie karrtka paiperu. urzeduje z nia i walczy jak lew.
Wczoraj nawet spoko przespal noc- nawet kibice mu nie przeszkadzali
Zaraz sprobuje troche Was poczytac ale kurcze co z tym watkiem zamknietym?No szczerze to wolalabym pisac na nim, chyba jak kazad z Was;-)

tym , że dzieci sie nie przekręcają to nie trzeba się martwic, bo każde dziecko rozwija się indywidualnie.
mojej koleżanki synek zaczął się przewracać jak nauczył się chodzic a znał cały alfabet ,na wyrywkę też, jak nie miał 2 latka:tak::tak::tak: powaga bo sama pytałam i przynosił mi takie literki jakie chciałam:tak::tak::tak:

a mój Kacpero przekręcił się pierwszy raz jak miał 3 tygodnie:szok::szok: a dzisiaj drugi raz:laugh2: ale wczoraj sam usiadł i znajdź tu złoty środek:baffled:

my w takie gorąca siedzimy na huśtawce w ogrodzie albo w domu :tak::tak:bo normalnie dzisiaj brak wiatru i patelnia :no::no:

my na 15 na bioderka

reklama
Wklejam kilka fotek Borysiątka :

Załączniki

• DSC00512.JPG
    DSC00512.JPG
    85,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00503.JPG
    DSC00503.JPG
    99,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00500.JPG
    DSC00500.JPG