reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sukienka sluban asuper, czemu nietolerwana Joaa, mysle,ze wszystko jest tolerowane jak ze smakiem.
widzilam dziewczyne raz wychodzaca ze slubu(swojego) z kosciola w podobnej co ta tylko dol bordowy i super wygladalo;-)
Mialas probley z ecri, no co ty, ale oczywiscie jak bardzo konserwatywne towarzystwo to moga byc problemy:baffled:

Mnie szukanie kiecki czeka za rok;-)

Joaa, moja sukienka - jak już tu kiedyś pisałam i wklejałam fotki - była szafirowa (mimo konserwatywnej rodzinki, ale postawiliśmy na swoim w wielu kwestiach związanych z weselem), no i ten maj....A! jeszcze Ci miałam napisać że moi dziadkowie brali ślub w maju i byli przeszczęśliwi przez kilkadziesiąt lat (do śmierci dziadka):-D

no wlasnie te niektore przesady sa masakryczne!!mimo ze nie jestem jakos spacjalne pzesadna ale boje sie i wole nie kusic losu:baffled:Joa slicznie wygladacie ,,,,a moja mama tez mowila i nawet kolezanki ze musze isc bez welonu!!!!!:-(taki suchar jak kazdy wie ze laski nie sa "czyste " przed slubem !!!:wściekła/y:a ja mam tylko zywy dowod tej neczystosci.....hm to biala suknia tez nie wchodzilaby w gre....wiec sami sobie zaprzeczaja....no i jak bedziesz miec welon Joa???:confused:Pandi piekny argument co do maja!!az mnie przekonalas:-pdzieki :tak:Anja mysle ze Polska to bardzo malo tolerancyjny kraj....lecimy sie pomodlic troszq za szczescie i zdrowko nasze i Wasze i Waszych Cudeniek:rofl2:

zaraz was doczytam ale najpierw chcialam złożyc zyczenia naszej Asi z okazji urodzin (nie powiem ile :-) )duuuzo zdrowka , szczescia pomyślnosci i pociechy z twojego synusia :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-)

Monika, kuźwa jak w przedszkolu a wy mnie chcecie a wy mnie lubicie itp. Kobieto ty masz 34 lata 3 dzieci i powinno cie to walic czy ktos cie witrualnie lubi czy nie. Gdybysmy cie nie tolerowały to nikt by ci nie odp ani komentował Mikiego. Także wyluzuj bo wszystko jest ok i uwierz nam nie interesuje nas co było gdzieś tam, wiec przestan o tym pisac i jeszcze jedno, bardzo ważne. Na moje posty i zdjecia Dawidka tez nie zawsze odp dziewczyny bo nie zawsze jest to możliwe bo jest tego tak duzo, ze zanim sie doczyta to sie zapomina, wiec tez daj sobie na luz jak nic sie nie dzieje a ty zadasz pytanie to nie znaczy, ze mamy cie gdzieś. Mam nadzieje, ze to ustalone raz na zawsze.

Albi nie moglas tego ujac lepiej, zgadzam sie w 100 % :rofl2:

Dziewczyny!Część spraw już wyjaśnionych i sory że się naprzykrzałam.Powiem Wam: na nk konto jakie miałam mi usunęli i założyłam nowe to mnie nie macie w znajomych teraz.A z pisaniem z Wami-b.miło mi się z Wami tu pisało,szkoda że nie mogę na wątku zamkniętym.Jeżeli możecie zapytajcie Dziubę ale na priv lub gg co mnie tak upokorzyło i będziecie wiedzieć czemu chciałam Wam się wyżalić

Monika, jezeli nie widziałas ani jednej z tych Pan na zywo i nie rozmawiałas z nimi, nie widzac emocji na twarzy i głosu, tylko kierujesz sie tym co jest napisane, to sorry ale słow mi brak. To co napisane to tak naprawde 30% tego co sie da przekazac a ty wszsytko ale to dosłownie wszystko bierzesz do Siebie. Czas wydoroślec i wziąc na luz a wszystko bedzie ok. Wątek zamnkiety to nasze priv psrawy itp. nie mozemy przyjać kogos kto tak naprawde jest z nami tak krotko, tak rzadko sie pojawia a jak sie pojawia to albo sie skarzy na to, ze ją źle gdzies potraktowali albo, ze ją tu olewamy.............. sama Sobie odp. czy powinnyśmy:confused::confused:

Dziuba uwielbiam słyszec, ze Dawcio jest do mnie podobny ;-).
Dominiśka ma super sukienusie i ty wyglądałas olśniewająco.
Salik potwierdzam, ze dostałam wiadomość na priv ;-)
Joa wyglądacie fajnie z "mężem".
Basia jak sie kochana ciesze, ze cie widze tu :blink:
Narazie tyle sobie przypominam, z tego co miałam napisac...:happy2:

reklama
Pumi Domisia cudna laeczka jest :-) ah te włoski :-D
Basiu ciesze sie ze juz wszystko ok jest, a co do ślubu to ja tez bym chciala w maju albo sierpniu :-) podobaja mi sie te dwa miesiace i jesli miał by by slub kościelny to suknia boredem lub czerwienia u dołu i welon a w nosie ich mam czysta czy nie czysta ślub moze wyglądac tak jak ty chcesz.No ale to tylko moje marzenia, bo nawet cywilnego nie mozna sie doprosic!!!

My dzisiaj mamy cieplutko ale w nocy padało strasznie jest tylko 22 stopni ale i tak gdzies pojdziemy, wieczorkiem poszlam do siostry zafarbowała mi włsoki wypiliśmy drinka i wrocilam do moich facetwo spiacych juz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry