Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Joa slicznie wygladacie ,,,,a moja mama tez mowila i nawet kolezanki ze musze isc bez welonu!!!!!:-(taki suchar jak kazdy wie ze laski nie sa "czyste " przed slubem !!!
a ja mam tylko zywy dowod tej neczystosci.....hm to biala suknia tez nie wchodzilaby w gre....wiec sami sobie zaprzeczaja....no i jak bedziesz miec welon Joa???
Pandi piekny argument co do maja!!az mnie przekonalas
dzieki
Anja mysle ze Polska to bardzo malo tolerancyjny kraj....lecimy sie pomodlic troszq za szczescie i zdrowko nasze i Wasze i Waszych Cudeniek
:-)
:-)
:-)Monika, kuźwa jak w przedszkolu a wy mnie chcecie a wy mnie lubicie itp. Kobieto ty masz 34 lata 3 dzieci i powinno cie to walic czy ktos cie witrualnie lubi czy nie. Gdybysmy cie nie tolerowały to nikt by ci nie odp ani komentował Mikiego. Także wyluzuj bo wszystko jest ok i uwierz nam nie interesuje nas co było gdzieś tam, wiec przestan o tym pisac i jeszcze jedno, bardzo ważne. Na moje posty i zdjecia Dawidka tez nie zawsze odp dziewczyny bo nie zawsze jest to możliwe bo jest tego tak duzo, ze zanim sie doczyta to sie zapomina, wiec tez daj sobie na luz jak nic sie nie dzieje a ty zadasz pytanie to nie znaczy, ze mamy cie gdzieś. Mam nadzieje, ze to ustalone raz na zawsze.