reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej :-). Pumi też widziałam te piękne bobaski... chcem tu i teraz takiego mieć :-D:-D Taką dzidzie chyba bym zatulała i zacmokała. :rolleyes::rolleyes:
Asia S jak rozkaz to rozkaz, hi... ide leżakować.... ;-) Pa.

CZEKAMY NA CIEBIE

reklama
Pumi i Pelaska wszystko w swoim czasie :-) nawet nie wiecie jak nam szybko zleci, zobaczcie juz 5 miesiąc sie zaczął, ale przyznam się że ja też non stop myslę o mojej córci :-D

Dokladnie jak Justice mowi,jestesmy na poczatku 5msc, na dobra sprawe jeszcze 4msc i zaczniemy sie rozdwajac:-)
Pomysl ile jeszcze przygotowan, zakupow, urzadanie pokoiku dla dzidzi, to bedzie naprawde wspaniale:tak:
Pelaska, ty lez i odpoczywaj

nie moge sie doczekac urzadzania pokoju( czyli mojej obecnej sypialni).
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
wczoraj widzialam sliczne lozeczko. biale z cienkimi szczebelkami. nie podobaja mi sie masywne dziecinne lozeczka. moi rodzice pojada w polowie pazdziernika i robie przemeblowanie w sypialni. oczywiscie nie mam zamiaru kupowac lozeczka ani mebelek w pazdzierniku ale moge przygotowac na nie miejsce. chyba ze .....
xx_puknij.gif
nie , nie bede taka glupia zeby w pazdzierniku lozeczko juz kupowac
585.gif

Lozeczko i wozek zamawiamy dopiero w grudniu ale ja juz mam wybrane, fotelik do auta tez;-)
Fajne sny Pumi, gratuluje no widocznie takie skutki szlabanu na sex u brzuchatych:-)
troche jedzie perwersja:-Dale fajnie ,ze przynajmniej akcja dzieje sie na Manhattanie, gorzej gdyby to bylo murzyskie, puerto-ricanskie ghetto:szok:

Ale najgorsze w tym snie bylo to , ze ten senny szef zbulwersowal sie ze go poprosilam o dotykanie i musialam mu tlumaczyc co mnie do tego sklonilo hihihih
co do wozka zamowie chyba juz w pazdzierniku bo po pierwsze nie bede sie mogla doczekac do stycznia a po drugie to jest ameryka i rozne absurdalne sytuacje juz tu przezylam. a niech sie zdazy ze chwilowo nie bedzie dostepnego koloru ktory ja wybralam i bede musiala czekac 2 miesiace az sie wyprodukuje?!

Wzielam magiczną tabletke przeciwbolowa o nazwie Traumeel ktora pani ginekolog mi przepisała (czy cos wiecie o tym leku?) w kazdym badz razie pomoglo, ale juz fatalnie sie czułam bo jeden niewłasciwy gwałtowny ruch i znalazłabym sie przy muszli klozetowej hihih.Jutro jade na wizyte , wole jezdzic co 2 tyg wtedy mam 1--% pewnosc ze wszystko jest ok, no i jutro jak moj mały -a wstydziuch sie pokaze to powiedza płeć 3majcie kciuki zeby wszystko było oki!
Pumi- moze byc nawet z honolulu :) szczerze Ci zazdroszcze ze tam mieszkasz bo tam jest dużo wiekszy wybor dla dzieciakow niz u nas ,chodzi mi o ciuszki czy zabawki:) mozesz zrobic sobie sałatke kus kus:) jesli nie wiesz jak sie robi to Ci napisze:)

HEJ!Ja wczoraj się cały dzionek obijałam, byliśmy w Augustowie, od 12 pogoda była cudna, pływałam w jeziorku, byliśmy też na kajakach i na pysznej pizzy.A jutro znów wyjeżdżamy, na 3 dni nad Czarną Hańczę, ale najpierw z rana idę do dentysty, bo mi plomba wypadła............:no::no::no::no:.
A dzisiaj pożyczyłam od koleżanki słuchawki lekarskie, słyszłam bicie serduszka naszego dzidziunia:-D:tak:, a jak mnie kopnęło to było takie ŁUP, ale fajne uczucie, gdyby nie to że uszy bolą od tych słuchawek to chyba bym pół dnia przeleżała i słuchała:rofl2:.Wszystkim gorąco polecam, można kupic w sklepie medycznym:tak:
Pumi możesz jeśc ryż, kurczaczka duszonego, makaronik, pyszne są sałatki z ryżem i makaronem, pulpeciki duszone

Pelaśka, dobrze że pojechałaś do tego szpitala, teraz dużo wypoczywaj i będzie ok:tak:, przynajmniej będziesz mogła z nami duuuuuużo pisać:-D.
Witaj Cirit,ale fajnie że coraz więcej nas:-D
Ja już też nie mogę się doczekać żeby tulić maleństwo, jak się urodzi to chyba ciągle będę tulić i całować i na rękach nosić.;-):-):happy2::rofl2:
Zabawne ale mnie też dzisiaj do południa głowa bolała, wypiłam kawkę mocną i przeszło, pewnie ciśnienie....
aOla słodziutki ten Twój synuś, a teraz jakie śliczne oczęta ma, ale lizus jestem hi hi hi:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry