reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
o rety, poszłam z małą do hurtowni odzieży i tak nas zlało że normalnie ciekie ze mnie woda :baffled: a dla małej ie wzięłam folii na wózek tylko ochraniacz - mokra nie jest ale zaraz też ją ogrzeję troszkę... a teraz - jak na złość świeci piękne słońce :wściekła/y:

my tez zmokłysmy a gabi spała moze pol godziny yeraz jakas zupke sprobuje w nia wcisnac i do spania mam nadzieje na dłuze bo oszeleje

rafi dzisiaj pózno wraca i mam nadzieje na jakis fajny wieczór daaaawno juz takowego nie mielismy ;-);-);-) moze jakas kolacyje zrobie a tak na marginesie to szykuje mi sie imprezka rodzinna musze jakies sałatki zroboic moze podrzucie mi jakies????

witajcie Kochane! ha pewnie myslalyscie ze juz was dzis nie odwiedze a tu suprise:-p
Pandi to moze moje wesele bedzie Twoim debiutem? ehe zapraszam:-pNatka pytalam z ciekawosci - super ze tak dlugo karmisz Zosienke!!!ja tez planuje do 6 -7 mc....Albi nie martw sie o Dawisia przeciez bedzie w dobrych rekach tylko korde wracaj normalnie z tej pracy bo bede krzyczec:-pKasia moj Bubus tez cos od tygodnia mi fiksuje i nie ma mowy o samodzielnym zsypianiu - powod prosty zabki!!!! i bardzo chce mojej bliskosci a ja tu do pracy wracam cholera ide dzis na 18-22 i boje sie jego reakcj na noc na butle zamiast mamy...:-(Mili tez jadlam pizze z sosem czosnkowym byla mega pyszna ah....nie zaluj sobie kochana;-)a fotki na nk piekne!!!!macie w sobie tyle love:-)Esti jak sie ciesze ze z Olisiem juz oki :-)Pumi zrob zadyme w tym szpitalu ze jak wala chore diagnozy to niech to od razu sprawdza a nie stresuja matke karmiaca - jeblo ich juz na maxa!!!!!:crazy:Asiu 3mam kciuki za kontrole!!!;-)Salik a jestescie zareczeni? pytam bo nie wiem to moze chociaz to na poczatek a pozniej pretekst ze trzeba cos zrobic z tymi zareczynami dalej czyli slub!:tak:3mma kciuki wciaz za Was bo wiem jak Ci zalezy....:zawstydzona/y:Dzidzia dziekuje za zaproszenie!!!!:zawstydzona/y:na pewno bede do Was zagladac a co!!!:-)Aga jestescie sliczni z Wikusiem:tak:Joa ja tak samo mialam okazje i nie moglam go zostawic eh.....moze mi przejdzie jak ochlone z praca.....ze mnie nie ma:-(Esti mega zdjecie Olisia!!!:-)Myszorka ja urzeduje w Poznaniu;-)dobra musze leciec do pracy bo mi moja limuzyna pojedzie:-)doczytam Was jutro buzia!!!:*

Jestem
Ta baba w zusie trzymala mnie 2 godziny i maglowala ze wszystkiego- spociłam sie przy tym jak mysz...Okazalo sie ze moej biuro rachunkowe jakies terminy popierniczylo, dlatego im sie nie zgadzalo...ale przy okazji skontrolowali inne rzczey...Co za durnie
Sylka- nie wracam do tej roboty bo nie chce juz tam pracowac bo 1- pracuje sie tam na dzialalnosc gospodarcza aja juz w to ggg nie chce sie pakowac po 2- duzo sie tam zmienilo po 2- kasa
Chce znalezc cos w dziale HR- specjalista ds. personalnych ale jak nie da sie to moze to samo co tu- specjalista ds. eksportu
Moj slodziak teraz spi- odsypia noc- budzil sie co 1,5 h :((grrrrr
Kuzynka poradzila sobie z nim doskonale, maly usmiechal sie, bawil...
Ale mam wyrzuty bo nie zaproponowalalm jej kasy za opieke...Zaprosilam ja za tydz na lody. Nie wiem czy dobrze zrobiłam
Monia- widzisz, jednak masz kolezanki, moze i maja jakies tam przejscia ale Ty przeciez tez masz fajne zycie- nie narzekaj..a co chcialalbys miec to samo co one...???
Hela- Karolek jest superancki
A i jeszcze jedno- palaczki opanujcie sie!!!

A moje dziecko znalazło sobie nową zabawę udaje że jedzie samochodem robi brrrrrrrrrrrrrrrrr i pluje przy tym niemiłosiernie.A jaką ma radochę.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry