Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Natka pytalam z ciekawosci - super ze tak dlugo karmisz Zosienke!!!ja tez planuje do 6 -7 mc....Albi nie martw sie o Dawisia przeciez bedzie w dobrych rekach tylko korde wracaj normalnie z tej pracy bo bede krzyczec
Kasia moj Bubus tez cos od tygodnia mi fiksuje i nie ma mowy o samodzielnym zsypianiu - powod prosty zabki!!!! i bardzo chce mojej bliskosci a ja tu do pracy wracam cholera ide dzis na 18-22 i boje sie jego reakcj na noc na butle zamiast mamy...:-(Mili tez jadlam pizze z sosem czosnkowym byla mega pyszna ah....nie zaluj sobie kochana;-)a fotki na nk piekne!!!!macie w sobie tyle love:-)Esti jak sie ciesze ze z Olisiem juz oki :-)Pumi zrob zadyme w tym szpitalu ze jak wala chore diagnozy to niech to od razu sprawdza a nie stresuja matke karmiaca - jeblo ich juz na maxa!!!!!
Asiu 3mam kciuki za kontrole!!!;-)Salik a jestescie zareczeni? pytam bo nie wiem to moze chociaz to na poczatek a pozniej pretekst ze trzeba cos zrobic z tymi zareczynami dalej czyli slub!
3mma kciuki wciaz za Was bo wiem jak Ci zalezy....
Dzidzia dziekuje za zaproszenie!!!!
na pewno bede do Was zagladac a co!!!:-)Aga jestescie sliczni z Wikusiem
Joa ja tak samo mialam okazje i nie moglam go zostawic eh.....moze mi przejdzie jak ochlone z praca.....ze mnie nie ma:-(Esti mega zdjecie Olisia!!!:-)Myszorka ja urzeduje w Poznaniu;-)dobra musze leciec do pracy bo mi moja limuzyna pojedzie:-)doczytam Was jutro buzia!!!:*