reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zmykam na chwilunie chociaz na spacerek niby sie przeciera Koko ubiera kaloszki a my weźmiemy folie przeciwdeszczową moze na dworze troche pośpi padam ze meczenia mam nadzieje ze to zeby a nie ze tak juz zostanie wrrrrrrrrrrrr

reklama
był marudny, budził sie w nocy z rączkami w buzi co 2 godziny albo godzina,
a jak podawałam mu zupkę na łyżeczce to nie chciał jeść bo go urażałam
nie gorączkował na szczęscie
ale w ciagu dnia spoko:tak::tak::tak:

Nikolka śliczna kolejna pretendująca do pierwszego miejsca.:tak::tak::tak:

jak się ciesze, ze z Olisiem wszystko oki i już w domku z mamusią

a Wiktorek jak ładnie spi z mamusią:laugh2:

właśnie wróciłam z drugiego spaceru, ide szykowac małej mleczko, napewno wypije jak sie obudzi, bo nie piła od 11.. a co do palenia to wiem ze nie moge!!!
ale tu większośc z was ma wspanialych facetów i mężów,a ja co???
dostałam od życia po dupie i tyle, ciesze sie ze dziecko mam zdrowe, bo jej ojciec jest nieżle popaprany.
dajcie mi troche czasu abym mogła dojśc do siebie:-(

wlasnie przegladalam zdjecia i mam we wanience teraz i jak mial dwa tyg jeszcze z pepuszkiem maly.JPG

duzy.JPG:-) teraz to pelna wanienka

Natka nie pozostaje nic innego jak olać tego frajera...Jak miał takie piękne dziewczyny jak wy a szukał szczęścia na boku....To znaczy,że nie jest wart tego,co otrzymał od losu.A Ty nie skreślaj facetów-jak słusznie zauważyłaś wiele z nas ma wspaniałych mężów(czy tam partnerów) ale to nie znaczy,że nie zdążyłyśmy się również sparzyć na męskim rodzie...:baffled: Ale są i tacy,którzy potrafią nas docenić i cieszyć się tak samo jak my z każdej chwili spędzonej razem!

A tak nawiasem mówiąc to przyjazd mojej mamy pomógł nam z powrotem dostrzec jak bardzo jesteśmy szczęśliwi...kiedy jesteśmy sami :-D:-D:-D

helenko a jak ma się to krzesełko jeżeli chodzi o regulację odległości pulpitu od dziecka
bo nas jakiś nietomny człowiek:crazy: w sklepie poinformował, ze takeij regulacji nie ma a w sklepach internetowych mówią ci innego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry