reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Szczypawka, to super że kiecunia taka fajna!! ja na wesele to dla znajomych też muszę sobie jakąś kieckę sprawić, moze dzis jakas wypatrze bo idziemy w ramach spacerku do hurtowni odziezy - tam zawsze cos znajde :laugh2::laugh2:

reklama
witam

jestem z małej wioseczki niedaleko Poznania takze wielkopolanaka:-):-):-)

ciężko po wekkendzie sobota udana byliśmy na Jarmarku Swientojańskim potaem teściowa i do domciu bez Kornelki została u dziadków na feriach jak to ona mówi
niedziela pospalismy troche i ....Raf wymyslił wizyte u mojej mamy mianowicie na laptopie nie mozna pograć wiec do mamy na stacjonarny i strzelanka 5 godz. a ja i tak z Gabrysia czyli norma:no::no::no: wieczorkiem do domku Kokunia wróciła ok 20 i Raf sie wsciekł!!!!!!!!!!!!1 bo mu sie drzwi zatrzasneły FURIAT no i cały wieczór do bani Koko sie rozpłakała i obraziła na tate a czemu nie ?

poszlismy spac w nienajlepszych humorach mam dosć tych furiackich występów mojego męża

dzis ? Gabi zle znosi ząbkowanie marudzi a ja zameczona na maksa popijam kawe i pisze do was ciezki dzien sie zapowiada jeszcze pada deszcz co dodatkowo nie nastraja pozytywnie :-(:-(:-(

U nas brzydka pogoda........pochmurno i wietrznie................chyba dzisiaj posiedzimy w domu.........Oli zresztą ma stan podgorączkowy.nie wiem czy to od zębnów czy jeszcze od rotawirusów..................

Witajcie!Ja po wczorajszym spotkaniu z koleżankami ze szkoły.Razem ze mną było nas 8.A organizatorka nawaliła,nie przyjechała,na dodatek miała wyłączoną komórkę.Znalazłyśmy w centrum taki ogródek osłonięty.Fajnie,były 3 małe stoliki złączone i siedzenia wkoło tak jak na kanapie.Pełno poduszek,Miki sobie leżał i siedział trochę podparty.Ale mam koleżanki-jedna z mężem mają fermę kur niosek(40000),inna rozwiedziona-miesiąc po papierkowym a tak wogóle to od roku nie są razem(mąż wyjechał do pracy za granicę i znalazł tam sobie jakąś,teraz nie ma żadnej).Ma go spłacić 20000 a nawet nie ma skąd.Inna kol.ma hodowlę chryzantem.A ja mam takie nieciekawe życie,nawet nie miałam się czym pochwalić.Miki śpi już 2 godziny teraz,zasnął sam w leżaczku jak robiłam pranie.Dalej ssie kciuk,chyba będę musiała kupić mu smoka.

Tak za 40 dni mam slub-swój a 6 lipca mam slub mojej kuzynki:) boże juz nie mogę sie doczekac swojego:) i pierwszego słowa "mężu",
Natka powklejaj nam swoje zdjecia... a wracając do palenia to ja nie paliłam przed ciążą, ale teraz z miła checia sbie bym zapaliła- nie karmię juz piersia , to te nerwy tak na mnie działaja...

Oliś jak zwykle czaderski:P bomba:)
a oto mój nowy telefonik który sprawił mi bez okazji mójprzyszły mąż, na drugi dzień adas zaczął mówić o nowych felgach za 1200 zł więc juz teraz wiem dlaczego dostałam taki prezent:) hihihi na to powiedziałam mu że jeśli nas stac na te felgi i bez zadnych wyrzeczeń będę mogła sobie coś kupić to niech kupuje...

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 33
Oj laski........nie wracajcie do palenia.................:no:
Monika jak to nie masz sie czym pochwalić?Masz meża,3 cudownych dzieci....wszystkie są zdrowe!..........to jest największe szczęście w dzisiejszych czasach!
Zawsze możesz pójść sobie na jakiś kurs albo chociażby zacząć studia

smoka???? są rózne wersje Kokunia ssała kcik tak 8 msc
Gabi nie toleruje smoka palucha tez jest problem z odzwyczajaniem od smoka ale widze jak dziewczyyny wcisna smoka i dzidzia cicho a ja? produjuje sie dwoje troje zeby ją uspokoić

Fajny telefon ale nie mój kolor............
Mnie sie umowa kończy i facet dzwonił i proponowal mi Nokie 6300 albo najnowszego SonyEricscon K800i.więc chyba Nokię wezmę, bo Sony jest do dupy.............miałam ja i maż i psuje sie szybko.......a Nokię mialm 3 lata i byla super

reklama
Mój też anty do smoka nastawiony.....woli paluszki........mam chyba ze 4 rodzje smoków w domu...............
Chociaż jak teraz byliśmy w szpitalu to nauczył sie zasypiać ze smokiem.ale po 5 minutach wypluwa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry