reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie nie pisałam kiedy byłam w ciąży.. ale podczytywałam i nawet chciałm sie zarejestrowac, potem zapomniałam cos o forum i wyszlo tak jak wyszło, to fajnie ze ten bujaczek jest taki popularny, nie czytałam wszystkich postów wiec nie wiedziałam:-D:-D:-D
własnie dałam małej 100ml mleka i wypila:szok::szok:
pierwszy raz w zyciu, ale bylo jej mało,wiec i tak jeszcze dostała cyca, dobra jak Zosia juz najedzona to chwilka dla mnie i na balkonik na fajeczke i troche se porycze, bo w radiu leci taka piosenka ze az mi łzy same płyna:-(

reklama
Szczypi z Olim już lepiej........wczoraj nas do domku wypisali.Dziękujemy za pamięć.Jak to sukienki nie ma?

Natka wstydziłabyś sie .....mama karmiąca i pali...nie ładnie:no:

Ostatnia edycja:
melduje sie i ja, u nas paskudna pogoda ciagle leje deszcz i niestety bedziemy siedziec caly dzien w domu bosze jak ja wytrzyman:no: a moje dziecko siedzi mi na kolanach i rozrabia, jak nie myszke ciagnie to kabel albo podkladke zrzuca:baffled: a ja juz mialam nerwy z samego rana ale opisalam to na odpowiednim watku i dobrze ze takowy jest:-D

mili, moja rozrabiara tak samo, klika mi w klawiature, nacisnie cos nie tak, ciagnie za kable i myszke a jak jej dam grzechotke do rwqeki to po 3sek jest na podlodze :crazy:

Esti ciesza mnie dobre wiesci!Ucaluj nasza forumowa kruszynke!Niech szybciutko wraca do zdrowia!

A sukienka przyszla dokladnie 3 minuty po tym jak napisalam,ze jeszcze jej nie ma :-D Alez jest cuuuudna :-D Doskonala na taka impreze jaka my planujemy.Zreszta powklejam z pewnoscia zdjecia jak juz wszystko sie w tym domu unormuje.... :tak: Tylko i tak musze leciec do krawcowej bo sukieneczka ma z zameczkiem jakies problemy.Trzeba chyba po prostu wszyc nowy :-) W kazdym razie-bardzo jestem z niej zadowolona.Jest sliczna!

Jak ja sie ciesze,ze juz od ponad roku nie pale papierosow....To taki komfort!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry