reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej, witam was wszystkie, właśnie chciałam sobie popisac, a tu Zonia juz "na nogach";-)
to znaczy że zaczęła się budzić, dzisiaj jak zwykle spała całą noc, za to ja nie mogłam spać i zasnęłam po północy z nudów:-)

no wesele na 500 osób??? fajnie czy nie fajnie?
sama nie wiem, ja wolałabym wesele na 50 osób, ale żeby facet był za mną szczery i nie szukał jakiś innych przygód:no::no:
ale cóż, jak narazie wizji ślubu nie ma, bo nie ma odpowiedniego faceta i pewnie tak szybko go nie będzie, bo po takiej porażce trudno komuś będzie zaufać:-(

miłego dnia dziewczynki, buziaki dla maleństw

reklama
pomyłka, mała śpi dalej..
co do krzesełeczka do karmienia, moja Zosia siedzi w bujaczku kiedy ją karmie, on jest taki wielofunkcyjny, bo jak była całkiem malutka to leżała w nim, teraz też leży, ale jak jej daje deserek albo zupke, to z tyłu podnosi się oparcie i wtedy sobie siedzi, ten bujaczek jest z fisher price, i to był najlepszy zakup jaki mogłam zrobić, jak cos musze zrobic to ona leży w nim i patrzy na mnie a jak sie jej znudzi do przyczepiam pałąk z zabawkami i sie bawi:-):-)

Zosia huśtawki jeszcze nie ma, jak znajdę finanse to jej coś kupie..
na szczescie bujaczek jeszcze kocha:tak:
zaczęłam prasować o 6 rano i udało mi sie uprasować kilka ciuszków, ale i tak jeszcze prawie cały tapczan zawalony tymi ubrankami..
jak mi sie nie chce:no: wole troche tu podczytać i coś napisać

właśnie włączyłam pranie, mała jeszcze spi, dobra biore sie za prasowanie, włączyłam sobie Feel Jak anioła głos, pewnie za chwile bede znowu ryczeć przez to moje życie.:-(

reklama
jak już Zosia zaakceptuje mleko z butelki to zamierzam sie wybrać na imprezke i bede szalec całą noc na parkiecie i to bez zadnych wyrzutów sumienia:tak:
w końcu my też mamy prawo do tego żeby się pobawic, a to jest moim marzeniem.... mmmmmmmmmmm
i nie bede sie niczym przejmowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry