reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Laski ja odstawiam usilnie Boryska od cycusia. Daje mu tylko raz w nocy. Do tej pory bylo oki a dzis chyba mi go rozsadzi. Nie jest twardy ani "nabąbany" tylko boli jak cholera!!!
Maly kurde zasnal ale budzi sie co 10-15 min na dokarmianie bo oczywiscie nie wypił wszystkiego. ja dzis dostalam @ i chodze jak naminowana. Poza tym jutro mam ta kontrole ZUS. Kurde boje sie jak diabli. Malo tego Borys zostaje z moja kuzynka, ktorej wlasciwie nie zna. Nie mialalm go z kim zostawic :/ Chyba bede co 10 min dzwonic....
Trzymajcie kciuki zeby z tym je...ym zusem bylo oki.....
Basia- fajnie,że wyjazd sie udal....Zagladaj do nas czesciej...Ucaluj Bubusia od nas
Albi- kiedy wracasz do roboty?

reklama
Asia S ty uważaj z tym cycusiem, bo moja niedoszła szwagierka w zeszłym roku miała takie problemy że szok, miała zastój pokarmu i taki guzek sie jej w tym zrobił, w szpitalu na żywca jej to wyciskali z tej piersi, masakra, przez cała miesiąc wyła z bólu:-(:-(:-(

jak ją widziałam to pomyslałam ze nigdy nie bede karmic mojego dziecka piersią, to było straszne, ale nigdy nie mów nigdy:-)

Basia kochana masz tu byc jak najczesciej i basta.
Asia ja juz w czwartek ide. Przez dwa dni bedą mi konfigurowac kompa, bo muszą mi nowe programy wprowadzic i SAP, Lotusa i inne zmienic na logowanie z nazwiska panienskiego na małzenskie ;-).

Witajcie.Ja tylko na chwilkę.Wczoraj byliśmy na "18" u mojej siostry i mały po raz pierwszy został na noc z moją szwagierką.Trochę sie bałam ale było o.k.Tylko jak wróciliśmy o 6 rano to moje dziecko właśnie się wyspało więc mama chodzi dziś nieprzytomna.Spadam do łóżeczka nadrobić zaległości.
Dobranoc.

Natka- tez ja nie odstawiam radykalnie ale stopniowo. a ze od jakiegos czasu karmilam tylko jednym to teraz to odczuwam...
Albi- zazdraszczam Ci powrotu do pracy. Mnie czeka szukanie od lispca czegos nowego....

Kurcze no!! Grono palaczek nam sie robi. Ja walcze sama z Sobą bo paliłam 10 lat i cholera lubiłam to - niestety i tesknie za tym. Jak sobie pomysle o moich niebieskich wołgach...ach ale sobie mysle, ze jakies fajki nie bedą mieły nade mną kontroli.:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry