reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martynka aż się zarumieniła od tych Kacperkowych buziaków :zawstydzona/y:

to tylko moja z dziewczynek taka wielka że 8,3 kilo waży, 69cm!! właściwie to chyba niewiele mamy styczniowych dziewuszek w porównaniu z chłopcami :laugh2:

reklama
ojej, w koncu doczytałąm
śliczne te wasze dzieciaczki normalnie wszystkie bez wyjatku, i Adusia i Oaskrek i Kubus Frodo, i Kubuś Basi i Nikolka i Kacperek, Dawiś, i Martynia, no i Oliś, a Karolek jakie chłopisko:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Helenko jaka krzywica?:szok:

Karol ma lekko zdeformowana glowe nad prawym okem wyglada tak jakby nabil sobie guza dosc sporego a tyl glowy z prawej ma plaski i nierowny niec iekawie to wyglada ale lekarz zapisal 8 kropli VIGANTOLU przez 3 tyg i jest poprawa zaczyna sie prostowac teraz 3tyg po 2 krople kontrola i znowu 8 kropli taki jest plan i oczywiscie duzo sloneczka:tak: a z taka glowa sie juz urodzil bo cos go uciskalo w brzuchu i miala sie naprawic ale zaczelo to rosnac to nad okiem myslalam ze maly ma jakiegos guza czy cos ale na szczescie to ,,tylko'' krzywica i tylko na glowce i jest to calkowicie wyleczalne a pediatra idiota ktory badal dzieci do szczepienia inny niz ten do ktorego chodze kazal dawac po 1 kropli:wściekła/y: bo starczy slonce jednak nie starczylo:confused:

a teraz moj pitus spi P1000257.JPG

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Na początku GORĄCE ŻYCZENIA DLA KACPERKA Z OKAZJI 5 MIESIĄCZKÓW.
My dziś byliśmy na badaniu krwi i moczu.Mały był bardzo dzielny i nawet nie zapłakał jak go kłuli.
Ale trochę się martwię bo za dużo białych krwinek we krwi.Czy któraś z Was się orientuje w wynikach badania krwi bo do lekarza idę dopiero w piątek.

reklama
wszystkiego najlepszego dla 5 miesięcznego Kacperka !:-D

Mój słodziak śpi, więc mam chwilkę dla siebie.
Czy Wasze maluchy też tak mają że się wciąż się bawią nóżkami?
Bo Kubuś ostatnio tak i wciąż sobie zdejmuje skarpetki i memla je w buzi ;-)
Kilka fotek mojej słodyczki małej

1. siedzę
2. bawię się oczywiście nóżkami
3. Mamo , daj mi aparat !
4,5. jem chrupeczka

Załączniki

• siedzę.JPG
    siedzę.JPG
    67,1 KB · Wyświetleń: 40
  • nóżki 1.JPG
    nóżki 1.JPG
    69,4 KB · Wyświetleń: 36