reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
my po długim spacerku, byłyśmy w Galerii - Anja polecam zakupy w Zarze, wszystko przecenione, obkupiłam Martyśkę i siebie przy okazji, reszta zakupów w Reserved i kupa kasy poszła... za to mamy piękne ciuszki, potem wkleję Wam zdjęcie sukienki jaką kupiłam małej!

dla Olisia tysiace buziakow takich mega mega duzych:-):-):-)

Albi to super ze jeszcze zyskalas dzien wolny:tak:
Mili ciezko jest jak sie jest w pracy ale jakos sobie daje rade przy naszej codziennej rozlace;-)musze......:zawstydzona/y:a sukieniusia ta ciemna mi sie bardziej widzi...;-)Albi Dawis czaderski!!!Esti ale Olis sie zmienil na buzce!!!:tak::-)wydoroslal:-pAnja uwielbiam ta Twoja Dusie!!!!!!:rofl2:Joa sukieniusia sliczna!oj Dziuba nic mie nawet nie mow jak ostatnio bylam w reserved i h&m myslalam ze z dziececego dzialu nie wyjde!!!no i nie wsyszlam z pustymi rekami....:zawstydzona/y:
no to weekend i wolne troche odpoczne!!!:-)

tak to jest z tymi zakupami, bo wiecej kupujemy dla naszych maleństw niż dla siebie, ale uwielbiam kupować dla Zośki te wszystkie ciuszki, pieluszki obiadki i chusteczki i wogóle jak widze rzeczy dla dzieci to wpadam w amok i zawsze musze cos jej kupić:tak:

a oto dzisiejszy najfajniejszy zakup!!

Załączniki

• DSCN5254.jpg
    DSCN5254.jpg
    762,7 KB · Wyświetleń: 36
Witam popołudniowo.
Na początek MEGA UśCISKI I BUZIAKI DLA NASZEGO OLIśKA Z OKAZJI 6 MIEISąCZKA.
Albi Dawidek śliczniusi:-)Dusia też fajniutka.
A nasz dzisiejszy jubulat -czy te oczy mogą kłamać???????????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry