reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc dziewczynki. ja wczoraj tak jak Esterka padłam z małym o 21 i wstałam o 00:30 na dopojenie Dawisia.
Tak jak myslałam, nie bede miała czasu nawet na 3 min dziennie na bb ale w weekend jakos mam nadzieje sie wyrabiac i was tu odwiedzac.

reklama
jeny, jak tak się słucha że ta rodzi, ta już urodziła a tamtej wody odeszły to znowuż mam ochotę być w ciąży!! :szok:

Kasiu, Nicolka jest superowa!!
Salik u nas też zi,mno, mała biega w cienkim body z długim rękawem i bluzie bo wiatr taki zimny że glowe chce urwać!!

Dziuba , Natka dziekuje jestescie kochane;-)
U nas tez chlodniej ale slonko sie przebija.
Dziubus ja jak widze kobiete w ciazy to strasznie zazdroszcze tego brzusia i tesknie za swoim:-)
Wczoraj R nauczyl Natalie bawic sie w indianinca:rofl2: przytykal jej lekko buzke i ona wiedziala ze ma wtedy sobie gadac i taki smieszne dzwieki wychodzily:-D ale mielismy ubaw, a jaka spryciula wiedziala ze jak tata przylozy reke to trzeba sie odzywac:-D:-D:-D

Ewcia wybacz pomylilam strony i fora:zawstydzona/y:sierota ze mnie......:wściekła/y:
Monika moj tez ulewa ale nie duzo i nie tak czesto i tez nie wiem czemu :confused:i to od niedawna....
Aga filmik cudny!
Natka Zosienka jest slodziakowa na maxa!!
Mili zycze Wam dalszego udanego pozycia malzenskiego - juz niedlugo na nowym mieszkanku i zobaczysz jak bedzie cudowne!!!!!!:tak:
Pumi 3mam kciuki -ja tez mialam ten sam problem -uszy do gory i probuj dalej w koncu chwyci:tak:
Albi odwiedzaj nas!:tak:przyjemnej i spokojnej pracy!

ja dzis znow na popoludnie do pracy ale na szczescie udaje mi sie do Was zagladac!:-)a Bubus grzeczny (odpukac:-p)ladnie zasypia jak mnie nie ma sam w lozeczq :happy2:mata mu sie bardzo podoba!az piszczy a i nozki zaczyna brac do buzki ale ledwo dosiega i mamy ubaw i tak smiesznie wciaga do buzi dolna warge i pluje:laugh2:

Wczoraj dostałam 200 zł na zakupy i dzisiaj jade do kalisza z koleżanką no i kacerek tez:)
Wczorajszy gril zaliczam do udanych, mały spał w wózeczku do 10.30 przykryy kocykami i jakie swoeze powietrze to dlatego tak długo spał- przynajmniej sposok był, inormalnie mogłam sobie kielonka wypić:)
Teście przyjezdzaja na wekeend o jezu!
Zaraz wyruszamy więc wszystkim mamuskom i ich pociechom życzymy udanego dzionka :*:*:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry