reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witamy wieczorkiem :) bylysmy na spacerku i wklejam zdjecia :)
agus dzieki :)a wikus z wujkiem supcio :)
pam oskarek jaki smieszek :)i miki moniki :)
natka jaka sliczna dziewczyneczka twoja, nawet po deserku :)

Załączniki

• spacerek w parku 017.JPG
    spacerek w parku 017.JPG
    50,9 KB · Wyświetleń: 27
  • spacerek w parku 030.JPG
    spacerek w parku 030.JPG
    55,5 KB · Wyświetleń: 33
  • spacerek w parku 033.JPG
    spacerek w parku 033.JPG
    102,5 KB · Wyświetleń: 28
  • spacerek w parku 038.JPG
    spacerek w parku 038.JPG
    88,6 KB · Wyświetleń: 30
  • spacerek w parku 009.JPG
    spacerek w parku 009.JPG
    73,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Z butelek mamy wszelkie dostepne na rynku amerykanskim rodzaje i smoczki rowniez- od roznych ksztaltow po rozne materialy. kubeczki niekapki tez mamy z miekkimi ustnikami. Nic nie dziala- dzis byl upal a cyca nie chciala, usteczka spierzchniete z pragnienia i tylko przewraca jezyczkiem i wypycha smoka od butelki:baffled:
Co do meka to Anja ma racje. Ale zimne, nie przegotowane z lodowy sie pije. W szpitalu codziennie okolo 3 kartonikow mleka przynosza i do tego kubek czarnej kawy. Dostalam tez zupe grochowa - w sam raz dla mamy karmiacej cycem:wściekła/y:
Wogole to wzbudzam ogolny podziw wsrod narodu amerykanskiego, ze karmie cycem. Murzynki cyckowej jak zyje - tak nie widzialam- szkoda im cycek marnowac na dzieciaki:angry:

kasiu u was tak zimno ze mala w czapie i dlugich spodniach i rekawie ??? u nas upal taki ze malemu za cieplo w samych bodach jest.

Zaraz jade z qmpela do nurologa a J zostaje z malym jest skazany tylko i wylacznie na siebie bo nikogo w domu nie ma :-) zrobilam mu mleko na pozniej wiec tylko sie malym zajmowac musi, teraz oczywiscie razem spia ale szkoda ze nie zobacze tego jak sie obudzi :-)

dzieki dziewczyny :-* te dwa oszolomki to nacudowniejszi faceci swiata i mojego zycia , kocham ich nad zycie (mowa o W & K) ...

Biedna Dominisa , wkoncu sie nauczy pic z czego innego nic cycus nie martw sie

dzień dobry wszystkim:-)
buziaczki dla naszych dzieciaczków;-)
dzisiaj dostałam @...
a ja jestem z tych ktore strasznie cierpią, tak więc brzuch mnie boli niesamowicie:-(ale jutro juz bedzie ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry