reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny, umieram... głowa mi pęka, kręci się jak bym litra obaliła, w środku czuję jak mi gorąco, na zewnątrz zimno... i ciągle chce mi sie rzygać :eek::sad:

włączyłam się tylko na chwilkę, żeby zajrzeć do Was...
Basiu przyjemnej pracy!!
Nadi ma cudną minkę, śłicznie wygląda!
a Miki superowy!!
a Oliś spryciula już do buzi pcha nóżki! moja tylko w rączki na razie potrafi złapać, do buźki jeszcze nie siega...
a co do tych niekapków - myślicie że jak używamy butelek Tommee Tippiee to można kupić Nuka czy lepiej zostać ze wszystkim w jednej firmie?

reklama
teraz jak mam chwile czasu to nikogo nie ma:-(
dziuba
chyba dopadla cie jelitowka:baffled: wspolczuje:blink:
monia Miki stale tak ulewa czy tylko dzisiaj bo jak stale to chyba zle juz nie powinien albo za duzo sie opija:tak:
znowu mam 30 stopni w pokoju idzie zdechnac Karol znowu nie bedzie mogl usnac:no:

aOLA-jeszcze nie probowalam dawac małej z niekapka. musze sie zaopatrzyc w taki kubeczek to odrazu spróbuje jej dać- zobaczymy jak zareaguje. może bedzie pic, a powiedz mi to musi być ten z miękkim dziubkiem, tak??
i jaki polecasz ten kubek, bo nie znam się na nich.. wiem że LOVI tez ma ten kubek,a na nim bylo napisane od 12 m-ca..
pogubilam sie:baffled:

ja miałam AVENTU z miękkim dziubkiem jest od 6msc Piotrus go nie za bardzo lubił ale ma dobre opninie

Dziubus czekoladki supcio pomysl…

Natka Zosia fajniusia,

Joooa super paznokiety a ty taka laska wow wow

Kasia21 boze ty tez taka laska kurde Az mi głupio …

Masiek Leonek już duuuzy chłopczyk jest J

Oli ty cuuuuudaku :-* buziaki słodziaku.

Ja mam niekapka z aventu ale na razie maly bardziej się nim bawi niż pije.

No i dupa ze szcepienia maly ma nadal zle wyniki badan i nie moze byc jeszcze szcepiony ma za duzo limfocytow 76 a powinien miec kolo 40 zeby bylo ok. i za miesiac znowu badanie krwi ... ehhh... a to moj brat i Wiktor male swirki. POZNIEJ WKLEJE WAM FILMI Z TEGO CO ROBILI :-)

helenko-Miki stale tak ulewa,to wynik obrzarstwa:szok:już wytrzymać nie mogę:wściekła/y:Lekarka też mówiła mi że niedługo powinno to minąć.Idę płukać jego ubranka bo właśnie wyprałam i zajrzałam tylko na chwilkę do Was.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry