reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
natka, widzę że Zosi się na basenie podobało, Tobi też był i lubił to:tak: ale tego kciuka z buzi to bym się starała wyjmować na Twoim miejscu, gdyby chociaz inny paluszek albo smoczek... kciuk wdg lekarzy to najgorszy pomysł na budowanie zgryzu i w ogóle podniebienia:confused:

reklama
pandorax wiem o tym,ale ona nie potrafi sie uspokoic bez kciuka:wściekła/y:
kiedy zaśnie to go wypluwa,ale bez niego jednak nie usypia:no:
a smoczek-to jej wróg-nie wie o co z nim chodzi i do czego służy:dry:
powiem Ci że z tym basenem to tutaj fajna sprawa-placisz 4 euro i możesz siedziec cały dzień. stwierdzilismy ze co tydzien bedziemy z mała jeździć.

uuu, no to trudno, nie wiem jak się odzwyczaja od kciuka:no:
a basen - fakt - świetna rzecz chociaż lekarze z którymi rozmawiałam byli pełni obaw - bo niby co tam w tej wodzie pływa, ludzie sikają a dzieci na pewno piją - no fakt, ale jak się widzi ile radości to sprawia maluchom...

wiesz na szczęście nasze dzieciaczki jeszcze nie piją tej wody bo narazie to są na rączkach u nas,ale za jakiś czas to napewno coś tam tej wody sie napiją...
ktoś mi mówił ze mam Zosi paluszek bandażem owinąć to wtedy nie bedzie go ssała,ale to dla mnie za drastyczne...:szok:

Adaś którego pilnowałam to ssał kciuka................i na początku miał odruch wymiotny id tych żeli i zdarzyło sie ze zwymiotował.a potem sie przyzwyczaił do tego smaku:shocked2:

esti on niedługo ci na nogi wstanie:-D
ale fajny jest-taki zwinny.

co do ssania kciuka to powiem wam ze kuzyn mojej mamy-on ma 23lata, tez ssał kciuka i robi to do dzisiaj:szok:
jak sie zapomni przy ludziach to włoży palucha do buzi i jazda:eek:
kiedy ogląda tv też ssie palucha
boże-facet ma 23lat... a nie pół roczku:szok:

wszystkiego naj dla nowych solenizantow:tak:
no to mamy niezla gadulke no i kruszynke na bateriach:-D Olis by mogl brac udzila w tej reklamie baterii ,zap nazwe ducostam, slodki jest, taka maskotka;-);-)

kurcze 4euro i fajne baseny, jacuzzi, u nas 12zeta za 1godz jakiegos podrzednego basenu:no:

ps Lukasz sie zakochal w Olisiu, podziw taka kruszyna a tyle sily, cudo i szok! on pewnie zacznie chodzic w 9msc!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry