reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dzien dobry :)
najlepsze zyczenia dla wszystkich solenizantow, duzo duzo zdroweczka :-)
u nas noc tak jak zwykle pobudka ze 3 razy, rano nicolke zbudzil budzik tatusia za 10 7, ale dalam jej jesc pokolysalam i zasnela znow, spalysmy do 9:30 i znow nicolka sie obudzila ale ja przytulilam, poglaskalam, pociumalam i zasnela znow i spi do teraz:szok:
cos sie tlucze za oknem.... zaraz mi nicolke obudzxi...:dry:

witajcie
dzisiaj mam troche spokojniejszy dzień, dzięki bogu

czy wam tez brakuje godzin w dobie, bo ja to normalnie kręcka dostaję:baffled:

jak się ciesze , ze z Julka wszytko w porząsiu Ewciu, no i dziękuje, za podpowiedź ale od razu napisałam do administratorki i sama to zdjęcie usunęła
Alunia zdrowa no to fantastycznie:tak::tak::-D:-D:-D

Esti zapomniałaś , ze Kacperek taz ma juz dawno 2 ząbki:-) a jak gryzie cycka, chyba musze zacząć go przestawia na sztuczne:-(

no i njawazniejsze bo malły się budzi
wszystkiego najlepszego dla Dawidka, Adusi, Agi i Mikiego i Aluni
mam nadzieję, ze wszystkich słodziaków spamiętałam

dałam mu monia i jeszcze przysnął:happy2:

Pandi
ja tam małego na razie w nocy nie odstawiam, jak chce to niech je a jak pójdzie na sztuczne to sam się przestawi.
po co dodatkowy stres dla dziecka, bo na pewno będzie kilka nieprzespanych nocy dla ciebie i jego, zeby sie oduczył

no i witam mamusie nowe , bo ostatnio nie mam czasu na doczytanie:sorry2:

Ostatnia edycja:
a jeszcze bo zawsze zapominam:zawstydzona/y:
piękne imię wybrałaś dla córeczki Jaguś:tak::tak:. Celinka- śliczne:tak:

obok mnie mieszka ciocia Celinka ale na imie ma cCecylia tez ładnie:-)

reklama
Do góry