reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Zazdośnice :-) fajnego mam suwaczaka...i zobaczycie jak co tydzień będzie sie w dół przesuwał HA :-D aż wkońcu będę lasencja jak dawniej - i będe znowu bardzo szczęśliwa...

Ja już od rana po trzech posiłkach , miałam plany spacerowe, ale chmurzy się co chwilkę, zanosi jak na ulewę...no i burd...w domu, który trzeba kiedyś ogarnąć - przez niego i moją nadwagę mam największą depresję...

Atmosfera na forum fajna...wiadomo czemu :laugh2:bo ja pisze i Albi i Ewa i Esti i Mili itp itd...- to wiadomo fajne niezakompleksione babki to i fajne forum :-p

reklama
oj helenko to nie dobrze ale dasz rade :-) jak nie teraz to pozniej i bedziesz miala domek jak ze snow zawsze mozna zrobic napad na bank :-D :-D :-D

my po popoludniowym spacerze juz...

a ja stara i glupia jestem !!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: roblam malemu deser blenderem i nie wyciagnelam wtyczki z gniazdka i dlubalam palcem zeby wydlubac wszystko z niego a duga reka nacisnelam na przycisk i mam caly palec pociety przez godzine krew sikala myslalam ze nie przestanie , teraz juz nie leci krew ale palec jeszcze pulsuje....

bylam w aptece i kupilam malemu zel na dziaselka ale juz nie bobodent bo pani w aptece powiedziala ze dentinox jest lepsze ( no i drozszy) czy ktoras z was go urzywa ???

Hej:-)ja po dluuuugim spacerze.......hihihi
Aga........to się załatwiałaś......mozę trzeb zszyc?
Ja miałm Dentonix Gel.......dobry ale Baby Orajel jest lepszy........ale kazde dziecko jest inne i co innego mu pasi

Salik Fifi dziękuje za życzonka :-):-):-).Przydadza sie te o ząbkowaniu hiiii. Wczoraj wyszewdł mu 3 ząbek, zaraz bedzie 4 bo już dzisełko takie bzieeee....
Co do papek to ja też czasem tylko widelcem wykućkam zeby sie nie przyzwyczaił za mocno do niegryzienia;-)A ma juz przecież czym....On Uwielkbia chlebek pieteczke, chrupasy kukurudziane i ryzowe wafelki pomału mu daje, ale sama po kawałku.
Wiecie co, ja też zacze łam sie martwić o swoją dupe. Stwierdziłąm ze mi za bardzo urosła i już tydzień jestem na dietce.Miałam sie dziś zwazyć na takiej wiarygodnej wadze no ale sie nie udało....może jutro...

A Salik, ja też tak czasem mam ze wygrzebuje palcem resztki z blenderka a palec trzymam na właczxnkiu:szok:Pare razy się na tym złapałam co by było gdyby...A teraż na twoim przykładzie juz wiem...Biedactwo..

reklama
Do góry