Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapraszam H&M mam "pod domem"To w Holandii taniej niz w Belgii.:-( To moze my sie razem na zakupy wybierzemy?czapa super fajna
:-)
Powiedzcie jak to jest?,,STARE MAMY,, to zawsze myślałam że to te które zaczęły pisać jeszcze w ciąży.A NOWE?To reszta?Miała być zgoda-nie ma mam nowych czy starych,są MAMY dzieci urodzonych w styczniu 2008 i wszystkie( no,większość)tu nimi jesteśmy.
Anja-jak rozejm to rozejm,no nie?
Bez zbędnych komentarzy,a jak którejś nie lubicie czy nie podoba Wam się co wypisuje to poprostu nie czytajcie.

a tu.wyprzedaż.........2EKomentarze beda, bo po to jest forum, ale mam nadzieje, ze obedzie se bez wulgaryzmow
I tak jak mowila Ola roznimy sie pod wzgledem podejscia do zywienia dzieci, podzial na NOWE (mamy gdzie zroznicowana dieta ich dzieci szokuje ) STARE mamy, ktre sa bardziej nazwijmy to konserwatywne , stad ten podzial i ani moderator ani admin ani nawet bill gates nie jest go w stanie go zmienic. musiy po prostu z tym zyc, ale komentarze (czasami nawet ostre) BEDA i musza byc, bo to nie jest twarzystwo wzajemnej adoracji ale forum gdzie wyrazamy swoje opinie i poglady, przyjaznimy sie albo nie trawimy na wzajem...zycie
Ola nie dobijaj mnie wlasnie 2 dni temu poszlam do HM, kupilam sliczne ciuszki wydalam za 3rzeczy 30EURO! uwazam ,ze za rajstopki jakie by one nie byly, 35 zeta to juz lekkie przegiecie cenowe
nastepnym sezonie planuje pojechac wlasnie do amsterdamu czy londynu na zakupy dla dziecka, bo kupowac w PL to..![]()

a jak sie widzi takie malutkie ciuszki to jak tu nie kupowac:-)
Pumi, wiesz, ze Cię uwielbiam ale to jest forum publiczne i każdy, poki nie łamie zasad moze tu być. Nie rób nam tego i nie znikaj, bo wiesz, ze dla nas jestes bardzo ważna. Po prostu nie czytaj, ignoruj posty, które Cie nie obchodzą a dziewczyny niech piszą jak chcą. W sumie, każda kocha tu swoje maleństwo i tylko dobro dziecka sie liczy.Salik??? co ty tu robisz?????
No i zyletkowa przyleciala?!!! Widze ze nowe nie dosc ze mialy swoj wlasny watek to jeszcze sie tu wprosily. Dziewczyny- troche szacunku do wlasnej siebie- gdzie wy macie honor?????
W takim razie - tym razem ja odpadam- nie mam o czym pisac z nowymi KWOKAMI - jakos malo interesujace sa dla mnie wasze posty- sorry!!!!!!!