Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój flipsów jakoś tak nie bardzo,daję mu co najwyżej 2 bo więcej nie chce i nie daję codziennie.Co do picia Kuba przeważnie pije wodę,herbatki tylko od czasu do czasu.Smoczki do butelek wymieniam co jakiś czas,jednak małydługo był na tym najmniejszym od niedawna dopiero zaakceptował z większym przepływem,jakoś mu nie podchodziły.A uspokajacze wymieniam tak co 2-3miesiące.Gdzieś czytałam że herbatek za dużo nie powinno się podawać dzieciom.Cieszę się że Kubas tak wodę lubi pić.mili, super!!!!!!!!!! gratulacje ogromne!!!!!!!
moja z kolei ja po 100ml mleka i zupkę ok.120ml, za to flipsami by się zapychała a ja jej nie chcę dawać za duzo... wlaśnie, ile dziennie flipsów dziecko moze dostać?? ja daję ok.5-10sztuk, zalezy jaka sytuacja, bo czasem na spacerze jesteśmy i mała marudzi to jej daję... aaaa, i herbatki, Martyna by mogła pić herbatki non stop... a ja też nie wiem ile można dac dziecku? jak wypije jedną butle 100ml to wystarczy czy mogę drugą podać też??
a w ogóle to właśnie przeczytałam na jakiejś ulotce że smoczki powinno się wymieniać co 3miesiące... a my od pół roku ten sam mamy... Wy też zmieniacie tak regularnie??
pani doktor go obejzala zlecila mnustwo badan , w laboratorium podbrały mu panie 3 ampułki krwi mały był dzielny troche popłakał ale jak dostał naklejke to zaraz zapomniał o bolu i zaczoł pochlaniac naklejke ale co z tego jak lekarka chciała go zobaczyc w przyszłym tygodniu z wynikami badań a teramin jest dopiero za miesiac !!!! no szlak mnie trafi !!!! jak tak mozna skoro mam badania i wyniki to jak mam znowu czekac na termin za miesiac i te wyniki znowu beda nie akualne i znowu kolejne badania i ja tak do usranej smierci dziecka nie zaszzcepie!!!!
doprowadzilo mnie to do placzu !!!! :-(
odechciewa mi sie wszystkiego poprostu !!!!
ale to nic bo babka w rejestracji chciala mi dac termin na za 3 miesiace !!!!
jasne najlepiej po nowym roku albo za 2 lata !!!!