reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a to na wakacjach, jak nicolusia sie opalala i stala :)

Załączniki

• wakacje 2008- III 037.JPG
    wakacje 2008- III 037.JPG
    29,3 KB · Wyświetleń: 41
  • wakacje 2008-II 036.JPG
    wakacje 2008-II 036.JPG
    27,6 KB · Wyświetleń: 48
  • wakacje 2008-II 149.JPG
    wakacje 2008-II 149.JPG
    28,5 KB · Wyświetleń: 44
  • wakacje 2008- III 078.JPG
    wakacje 2008- III 078.JPG
    29,6 KB · Wyświetleń: 38
  • koniec wakacji 2008 105.jpg
    koniec wakacji 2008 105.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
ja mam problemy z zylami, boje sie by nie byla to zakrzepica jak u Pam, w piatek ide do chir.naczyniowego i dooplera, cala imprez bedzie ksztowac 500:szok::szok::szok:
na NFZ moge sie zarejestrowac ...na marzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam problemy z zylami, boje sie by nie byla to zakrzepica jak u Pam, w piatek ide do chir.naczyniowego i dooplera, cala imprez bedzie ksztowac 500:szok::szok::szok:
na NFZ moge sie zarejestrowac ...na marzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Współczuje Ania tak to jedt z NFZ płacimi składki a jak co do czego to i tak idziemy prywatnie.Może to cos innego mniej powarznego.

reklama
Anja najgorzej zacząć sie leczyć na to paskudztwo.Ja dziś pół dnia spędziłam na szukaniu chirurga bo mi znowu noga spuchła i rodzinna dała skierowanie do chirurga.

Do góry