Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
)Czekasz na górne ząbki a my czekamy na jakikolwiek ząbek. Gdzie zrobiłaś takie tanie zakupyA ja kupiłam małemu dziś 2pary śpiochów 2 kaftaniki i 2 body na długi rękaw.Zapłaciłam 37 zł...Ja tak czekam na te górne zębale ale ich jakoś u nas nie widać...

Celinka też wczoraj skończyła 8 miesięcy i o dziwo jak zawsze grzeczna, tak wczoraj myślałam, że nie wytrzymam. Marudziła, płakała z byle powodu i bawić się sama nie chciałaOskarek dziękuje za życzenia.Jest dziś niezwykle grzeczny bo zazwyczaj jak kończył kolejny m-c miał ataki "głupawki" i marudzenia.

Ewa 95 zł za szczepieniecześć
trochę mnie nie było u Waszaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
Po szczepieniu lecę z Julcią na rehabilitację. I tak codziennie przez dwa tygodnie. Julka tradycyjnie nie chce ćwiczyć...
W sb idziemy na wesele. Kubuś zostaje z moją sis. Nie wiem jak on przeżyje bez cyca. A nie podkarmię go bo to będzie ok 50 km. (mili - w Legnicy)
Lecę bo mój śpioch wstał.
Odezwę się wieczorkiem zapewne dopiero.
Ja płaciłam 150zł za każdą dawkę i też się zastanawiam czy czwarta bezpłatna
Wczoraj mieli ale jakoś nie przywieźli