malenstwo23
Mama Kubusia:)
Ja jeszcze nie dostałam ale podejrzewam ze to po zastrzyku antykoncepcyjnym który sobie zafundowałam.U nas jest potwornie zimno od dziś małemu pajace na noc zakładam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla Thomasaka i Wiktorki wszystkiego naj,naj na kolejne miesięcznice:-)
W związku z tym że tak zimno zrobiło się mam do Was pytanie.W co ubieracie maluszki na noc?Ja cały czas zakładam mojemu body na krótki ale w nocy czasem się kręci,odkrywa i rączki całkiem zimne ma.Dzisiaj założę mu na długi body.A czy założyć na nóżki śpioszki lub jakieś spodenki?Czy wystarczy tylko te body?
No i wczoraj okres dostałampierwszy raz.A jest któraś która jeszcze nie dostała?
Hej dziewczyny, boże jak mnie tutaj dawno nie bylo, a to za sprawą przeprowadzki- jest super, o jej wkońcu sami, !!!!!!!!!! i odrazu porawiły sie relacje z moim mężem, obiadki i te sprawy
Z a tydzień wylatujemy do bułgarii, jakies sprawdzone porady aby dzieckjo lepiej zniosło lot?????????????????? będe wdzieczna za porady ,bo jakoś nie wyobrażam sobie pisku przez 3 godziny!
no i kacperek nie ma jeszcze ani jednego ząbka, gorzej jak zacznie ząbkowac za tydz w bułgarii- koszmar!
Gratulacje że jestes na swoim super,niema jak młodzi mieszkaja sami nikt sie niewtrąca i co chcecie to robicie.Fajnie że sie wam układa żeby tak już pozostało.Pozdrawiam.