reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziekujemy za zyczenia

my dzisiaj bylismy na urodzinach mojej mamy, maly mial tyle wrzen ze bog wie o ktorej zasnie, biegal za moim bratem i kuznka :-) bawil sie z nimi i byl przeszczesliwy (teraz wiem ze zlobek to cos dla niego)

Hej Dziewczyny ja tylko tak na momencik,chciałam się pochwalić wczorajszym wyczynem Kubusia.Otóż przy szczebelkach wstał w łóżeczku i stał sobie zadowolony:)Po chwili pacnął na pupę ale powtarzał to jeszcze kilka razy:)Ito bez żadnej rehabilitacji zaczynamy się ćwiczyć dopiero od poniedziałku:)Po tych ćwiczeniach chyba mi iegać od razu zacznie:)

Witam Amelka też chora cos z gardełkiem bylismy na pogotowiu dostała antybiotyk i dzis już wiecej wcina i pogodniejsza jest o wiele.Jagna współczuje cierpliwosci minie.

czesc wam,
kupilam dzisiaj zabezpieczenia do kontaktoe a auchanie i buziki w ccc dla melgo przecenione z 50 na 30 zl :-) super sa co prawda numer 21 jak jego kapciuszki ale jeszcze za duze stroszke moze beda na przyszly rok :-)
ugotowalam obiadek na jutro i wtorek dla malego, zrobilam juz deserek tez tylko czekam az maly wstanie bo drzemie tezraz.

My kozaczki już mamy i Celinka w nich rządzi na dworze. Nasze kosztowały 100zł:wściekła/y:, ale niby spełniają wszystkie wymogi.
Mała już zdrowa:-D Osłabiona ale biegunka minęła.
Nutka dzięki za słowa otuchy. Życzę zdrówka Amelce:-)
Maleństwo gratulacje dla Kuby.
Aga, Wikuś super.

reklama
Jagna swietnie ze Celinka już zdrowa niema nic gorszego jak nasze pociechy chorują a my niemożemy im pomóc.Amelka spi,już widac poprawe u niej antybiotyk zaczyna działać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry