reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my po ostatniej jak narazie szczepionce, nastepna wlasnie 13-14 miesiac ale jak chce moge odmowic tego szczepienia tylko musze napisac oswiadczenie ze sie nie zgadzam. powiedzialam ze jeszcze to przemysle. podobno jescze ani razu w moje przychodni sie nie zdazylo zeby bylo zachorowanie to tej szczepionce.

wiki popoludniu znowu sie przygryzl !!! kurde chce wszystko szybko i takie sa skutki !!! wrrr... a my dzisiaj juz zalozylismy nasze zimowe butki, bo u nas 0 stopni wiec juz na nie czas.

reklama
Szczeniaczek uczniaczek jest zajefajny.
I myślę Paulinek, że fajniejszy niż Garnuszek na klocuszek, bo będzie się mógł do niego przytulić, czy z nim spać. Aczkolwiek obie te zabawki są fajne.

Aga, buty fajne aczkolwiek ja wolę skórkowe. Kubek ma takie wysokie skórkowe na 3 rzepy cieplusie :) Dopiero je miał 2 razy, bo wcześniej zakładałam lżejsze, ale już chyba czas na zimówki.
Takie ma - Kornecki, tylko na 3 rzepy nie dwa

Załączniki

• 483790137_2.jpg
    483790137_2.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Szczeniaczek uczniaczek jest zajefajny.
I myślę Paulinek, że fajniejszy niż Garnuszek na klocuszek, bo będzie się mógł do niego przytulić, czy z nim spać. Aczkolwiek obie te zabawki są fajne.

Aga, buty fajne aczkolwiek ja wolę skórkowe. Kubek ma takie wysokie skórkowe na 3 rzepy cieplusie :) Dopiero je miał 2 razy, bo wcześniej zakładałam lżejsze, ale już chyba czas na zimówki.
Takie ma - Kornecki, tylko na 3 rzepy nie dwa
My mamy takie ja na zdjęciu tylko fioletowe. W ogóle to my mamy problem z bucikami bo mała ma wysokie podbicie i nie wszystkie pasują

tak samo u nas wiki ma starsznie wysokie podbicie i nie wchodzi do zadnych nie mowiac juz o tym ze w zime w grubych rajstopach bedzie chodzic wiec juz wogole by w zadne nie wszedl wiec te sa superanckie pod tym wzgledem, aczkolwiek tez wole skorkowe no ale to moze w przyszlym roku.

Witam my kozaczki już mamy dostałam od kuzynki.Amelka już prawie zdrowa byliśmy wczoraj na kontroli u lekarza i wszystko jest ok ale antybiotyk ma brać do piątku.Moja niunia najlepiej lubi sie bawic płytami i wywalać ciuchy z szuflady oraz buty z szawki to jej ulubiona zabawa a o prezentach na gwiazdke jeszcze niemyslałam.Czekam jak mąż przyniesie talony z pracy ma byż po 500zł to wtedy bede szaleć.Dzis dostałam wezwanie na komisje na 9,12 2008 rok ciekawa jestem czy dostaniemy opiekuńcze.

witam .dawno mnie tu niebylo bo niemamzabardzo czasu przy kamilku .jest ostatnio strasznie marudny przez zabki .chcialam zlozyc zalegle zyczenia wszystkim dzieciakm .duzo buziaczkow na kolejne miesiecznice .

u nas nic nowego Wiktor ma tylko 4 zabki ale widac juz 2 gorne kiedy wyjda? nie wiadomo ....
pozatym juz do perfekcji opanowal sztuke jaka jest raczkowanie, chodzi juz tez przy meblach :-) i narazie starczy niech zostanie na tym etapie jakis czas :-)

reklama
Witam!!!
Aga i po co się martwiłaś. Wikuś nadrabia aż miło. Jeszcze troszkę i zacznie sam chodzić:-D
Wstawiam Wam moje wczorajsze dzieło. Foto opowieść jak się Celinka zmieniała.

Załączniki

• styczeń09.jpg
    styczeń09.jpg
    77,7 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry